Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, February 3, 2012

Excited Cuti Panjang??

As salam.. 

cuti ni saya tak kemana pun.. kalau dekat2 might be.. tapi takdela kira bercuti pun.. 

Mr Hubby tak free selagi 'kerja' tuh tak siap2.. kami anak beranak yang merana sebab Mr Hubby tak boleh nak bawak kami berjalan sakan macam dulu2.. 

kalau tak bercuti pun.. at least kami akan keluar jugak.. at least cuti-cuci mata katanya..

rindu nak makan-makan kat bukit bintang.. syiokk.. lama dah tak buat aktiviti cenggini.. dulu almost every weekend tau.. hehhehe

uols semua dah ada planned nak cuti ke mana2??

latest of me.. with my sweety pie.. sibuk sangat.."ummi ambik gambar yah".. ummi dia tumpang sekaki.. hehehe

SELAMAT BERCUTI PANJANG UOLS!!

9 comments:

mama tim said... Reply Comment

walaupon tak gi bercuti..tp mesti ada plan nak buat aktiviti ngan anak2 kan rin..

Nur-nba said... Reply Comment

Sama la kak.. Duduk rumah je.. Selamat bercuti juga untuk akak.. :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@tims - haah..tp takut dok umah jela kot..haha

Nur - hppy holiday to u too...

PUANSTOBERI said... Reply Comment

Balik kampung wowooo..balik kg. Hahhaha :D

ibuayu said... Reply Comment

bestnya cuti lama..kat melaka ni cuti 3 hari je...

Mr.Clive said... Reply Comment

nak relaxxxx jer kat umah! hehehe

Liyana Zahim said... Reply Comment

Alololo... Comelnye.. Pink ngan merah.. Hehe.. Pink jelita mewarisi merah.. Eh.. :D

Ain Dzaya said... Reply Comment

ain duk u jer..siapkan asgment...;'(

Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

Teratak Hami said... Reply Comment

Akak balik kampung yg 5 minit dah sampai. Then ada le pergi kenduri etc.