U Click Me...I Click U Back

Friday, February 17, 2012

Makan itu Nikmat Hidup

As salam..

ohh.. sungguh rindu dengan ini blog.. mintak ampun semua sebab terlalu 'rajin' mengupdate blog sejak dua menjak nih.. cerita banyak sangat diperam.. tapi tak dan nak mencanangnya di sini.. huhu

oleh sebab malas nak update cerita panjang.. hari ni saya mampu menempek gambar bagi uols semua terliur.. ok tak??

asam pedas yang dimasak pada minggu lepas.. hahaha.. basi dah kan??

masak maggi bila time malas dan kepenatan melanda.. tapi anak2 suka.. saya yg tak berapa suka ajar anak saya makan benda2 takde khasiat macam ni.. tapi once in a blue moon ok kot.. 

baru makan tadi.. laksam.. tiap2 hari pun takpe.. hahaha.. tinggila kolestrol..huhu

SELAMAT MENATAP MAKANAN!!


9 comments:

azlina aziz said... Reply Comment

Assalamualaikum kak. Boleh mintak pos menu yang last tu ke Sabah? Hehehe. Fevret tu :) If dapat share resepi pon ok. Rindu betul nak makan Laksam. Dulu masa study, selalu bangun awal pagi semata2 nak pi pasar tani beli laksam.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

Sis..akk tahu buat kuah je..tp xpnh buat sbb mak sllu buat..hehe..

Ni akk mkn kt gerai..kt sana takde erk??

PUANSTOBERI said... Reply Comment

maggi tu skali skala mmg sedap... sy dulu masa kekecik tak dpt makan megi tu. pandai makan sejak masuk hostel. huhu :D

Mama Zharfan said... Reply Comment

i vote for laksam heheh my fav tu :)

Liyana Zahim said... Reply Comment

Nasib baik bukak blog ni lepas mkn knduri, nasik ngan mee kari.. Hauhuahauhuahua~

Hanis MY said... Reply Comment

i likeee laksam yumyum

en.mokhtar said... Reply Comment

kak rin,,sdapnyer asam pedas tu..dh lame xmkn..huhuh
Ana

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sy br masak asam pedas semalam..samalah taruk bendi..sedap sgt..cis puji masakan sendiri lak hehe


sy pon kurang gemar ajar anak mkn meggi tp sesekali oklah..


laksam..uh lama x makan

Wallahua'lam said... Reply Comment

as salam..
erk.. tengok je post ni, teringat lauk ayamn goreng kat blog pak cik mat gebu. huhu..
makanan menghantui~