U Click Me...I Click U Back

Friday, February 3, 2012

Respect Dato' Siti Nurhaliza

Zarul Umbrella dan Dato' Siti Nurhaliza dalam URTV keluaran tahun 1996 yang dikatakan cover terakhir Dato' Siti bergambar bersama artis lelaki..


Saya sampai pagi ditemani oleh PR saya manakalah Datuk Siti Nurhaliza ditemani oleh Ayie-abangnya,sampai sajer kami di lokasi kami terus mendaki anak tangga yang agak tinggi juga untuk ke lokasi penggambaran yang dikelolakan oleh jurugambar Jefri Iran.

Apabila sampai jer Zul Fadli make-up kan saya dan Datuk Siti, dan setelah habis make-up Zulfadli memberi beberapa pasang baju untuk saya dan Datuk Siti..Baju baju yang diberikan kepada Datuk kebanyakkannya mendedahkan bahagian betis beliau dan juga kelihatan agak jarang,beberapa helai baju telah direject oleh beliau dan ini menimbulkan sedikit ketidakpuashatian kepada Zulfadli dan Joha,kerana hampir kesemua baju telah direject dan ini mungkin membantutkan sessi foto untuk cover.

baca lebih lanjut di BLOG ZARULUMBRELLA

Nota Chekgu : respect her as an artist sebab Dato' Siti pandai menjaga diri dia.. paling respect.. dia sanggup reject baju2 yang diberikan oleh pihak URTV disebabkan baju itu senteng dan menampakkan betisnya...

7 comments:

Mama Zharfan said... Reply Comment

memang respect :) moga2 dibukakan hati agar dia bertudung proper soon..amiin

Chekgu Azrine said... Reply Comment

MZ - InsyaAllah.. me too..

Cik Anita said... Reply Comment

huish.
memang respect! susah kot nak carik pengganti dato Siti ni. belum nampak lagi ada bayang siapa yang berbakat cam beliau. hmm

Hanis MY said... Reply Comment

Respect jugak! Stuju den komenmama zharfan

Cik Pulau said... Reply Comment

kalau perhatikan. dia mmang tak pernah pakai baju yg seksi2..
biasanya kalau pakai baju cukup kain. cuma nampak bentuk tubuh jelah..

setuju gak ngan komen mama zharfan tu..hehhe

Alin Marlini said... Reply Comment

tengok dia py dokumenatari pun tahu btp sshnya dia menjadi artis..

PUANSTOBERI said... Reply Comment

Hik hik..luhurnya la hai dia time ne... comey..