U Click Me...I Click U Back

Thursday, February 9, 2012

Watch This Video and What Will You Say??


mereka suka2 menamakan video ini dengan nama "Pekerja KFC yang kurang ajar".. sengaja nak menjatuhkan kaum Melayu sebab yang bergaduh dalam video tersebut adalah melayu kita..

apa pandangan anda??

nota Chekgu : mungkin ada sesuatu yang diperkatakan oleh customer itu yang membuatkan mereka marah.. who knows??

8 comments:

cik fara said... Reply Comment

yela kak. ada something yg dikatakan oleh customer tu. saya x tengok pun sebenarnya video ni.malas tengok. tapi semalam ada terbaca somewhere. ada org komen tentang apa yg buat pekerja tu marah. patutla dia marah sangat. main2kan kaum rupanya.

Pen Biru said... Reply Comment

kalau xde angin takkan pokon bergoyang. mesti cust tu ada kata apa2, kalau tak takkanla staf tu nak mengamuk cmtu.cha ya nun alif ni mmg akan rasa dirang tu hebat sgt, tmbah2 lagi yg buat keja tu, bangsa kita

Liyana Zahim said... Reply Comment

Kne tau ape sbnrnye yg happen.. Chinese tu kan customer tu.. Rasenye customer tu yg start kot.. Takkan pkerja tetibenk naik angin.. Sy dari dlu mmg tak boleh pgang dgn kata2 custome is always rite ni.. Habis kalau customer tu mcuri kat kedai tu? Still rite ke? Cis.. Hebatnye sy tulsi cani.. Hehehehuhuhu~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

ini misti customer kurang ajar dulu nih kalau x takkan smpi camtu sekali budak kfc tu ngamuk..

shila ariff said... Reply Comment

yele..si tukang ambik video ni pun..ambik video tak sepenuhnya..part gaduh je dia ambik..part awal takde le pulak..takkan le si pekerja terus meluru keluar tanpa sebab..so tak adil kalo nak salahkan pekerja tu..cerita video ini tak lengkap...so tak boleh nak dipercayai seratus peratus...

Rtp Farra Arisha said... Reply Comment

indeed, setiap perkara yang berlaku pasti ada sebab dan munasabab. maybe the customer acts rude at that same time?

penagih kasih said... Reply Comment

bg saya
dua dua pun salah
dua dua tak sabar
dua dua takde sifat saling menghormati
tu sebab jd bergaduh
itu je.

penagih kasih said... Reply Comment

bg saya
dua dua pun salah
dua dua tak sabar
dua dua takde sifat saling menghormati
tu sebab jd bergaduh
itu je.