Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, March 23, 2012

Mabuk Malam??!!

As salam..

dah jarang bukak internet menggunakan pc kat rumah.. most of the time saya online sat2.. BW sat2 pun tru handphone je sekarang..

saya dah mula mabuk malam2.. bukan mabuk kelab malam.. hehehe.. mabuk mengandung.. loya2 pun dah mai.. tak sedap tekak.. exclusive hanya pada waktu malam sahaja okeh!!

balik dari sekolah.. saya dah menunjukkan simptom melepek.. malas masak.. malas makan.. nak berbaring jek... malam jugak saya tak makan nasi.. saya hanya makan roti kapik telur mata dan minum susu atau nescafe.. kena makan jugak even tak lalu makan nasi demi baby in my tummy..

anyone..nak suggest kat saya makan supplement untuk ibu mengandung yang blh membuatkan tahap kekenyangan menjadi lebih tinggi?? saya sangat memerlukannya sekarang!!

hahaha.. ayat skema tak hingat!!

ada satu lagi masalah... makan then cepat je lapo.. masalahnya roti pun tak berapa boleh nak hadap.. kecuali dengan dikapik telur... makanan2 favourite semua dah jadi tak sedap...oh my.. teruk betul simptom pembawakan kali nih.. malas nak make up.. malas nak berhias.. malas nak melawa.. malas nak keluar berjalan2.. semuanya dah jadi MALAS!!ke memang dah dasar PEMALAS??!!hahaha...

okla.. saya lepas ni ada kelas pulak nak mengadap..PJ pulak tuh.. harusla menjadi santun dah sekarang ni.. dah tak boleh jadi perempuan yang terkinja2 ditengah padang atau slumber rock kata orang...hahaha

doakan saya semuanya berjalan lancar sepanjang saya membawa baby no 4 ni ye..

thanks for reading uols!!


7 comments:

ZYASH said... Reply Comment

jaga diri n kandungan.... =P...

Cik Pulau said... Reply Comment

sis..
congratess...
take care yer.. sis and baby..^^

Mama Zharfan said... Reply Comment

me pun time preggy --mulut akan jd payau mkn apa pun tasteless...tu dilema nak preggy lg ker tak :p
and me sgt suka tido siang time preggy sbb letih yg teramat

Hanis MY said... Reply Comment

tahniah sis! wahh seronoknya bila baca entri ni.. semoga semua berjalan lancar... insyaAllah...

PUANSTOBERI said... Reply Comment

Wah..tahniahh.... tumpang gembira... moga ada rezki kami pula nati :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

rine peknen?jg diri ..tahniah.

Zainur said... Reply Comment

wahhh...tahniah2....bertambah2 rezeki...lepas ni past baton pd saya pula yer...dah berapa bulan sis?