Followers

U Click Me...I Click U Back

Wednesday, March 28, 2012

Ter-B.O.O.K.I.N.G!!

As salam..

saya tahu pagi tadi bermula pukul 12 tengah malam AA ada buat promo murah giler babas.. tapi saya abaikan aje sebab tak terfikir nak jenguk2..

then tadi masa di kantin sekolah.. kawan2 heboh bagitahu tiket tengah murah.. saya pun terus usha dengan hp saya tiket ke Langkawi.. niat di hati nak bawak anak2 merasa naik flight.. maklumla.. anak2 pun dok bebel.. asik Ummi jek naik kapal terbang..kan..

tetiba dapat tiket pergi rm14 sorang dan balik rm11 sorang.. apalagas.. cepat je tangan tekan booking.. hahaha.. selamat dah saya membooking tiket untuk 5 orang ke Langkawi selepas selesai tempoh saya berpantang bulan 12 nanti.. jom sapa2 nak follow saya..

kekawan semua.. nak mintak jasa baik..bagi cadangan kat komen kat mana hotel budget atau murah yg patut saya stay kat sana nanti.. saya akan pergi selama 4 hari 3 malam.. dan saya tak perlukan hotel2 yang mewah sangat..cukupla sekadar hotel biasa.. yang ada kolam mandi utk anak2 saya swimming pun dah ok.. 

saya dah survey kat online.. tapi tak tahu nak pilih yang mana satu... hahaha.. mungkin kawan2 boleh bagi pendapat tentang hotel2 yang terbaik yang mungkin kawan2 pernah stayed..

tolong ye..

thanks for reading and dropping by..

6 comments:

Mama Zharfan said... Reply Comment

tak dpt nak bagi pendpt sbb i pegi langkawi (so far dh 3 kali semua ditaja--2 kali hasil contest, sekali time matric--UIA bayar hehhehe)

nur anis said... Reply Comment

wah..mesti seronok anak-anak akak...saya tak pernah lagi jejak ke langkawi..

Aishah Jahirah said... Reply Comment

mmg murah gila tu....rugi xbook kalau ada masa n kesempatan nak bercuti...

PUANSTOBERI said... Reply Comment

bln 12 tu cuti sekolah. kalo nak pi mmg kena booked awal. kalo tak rega seme jadi mahal esp keta sewa.
Retu masa outstation ada duk kat Baron. Ada swimming pool. ada pemandangan laut. Oke la kut. Dkt pekan kuah gak. Sng nak soping. Hihi. Tp kalo nak gi Cenang jauh sket. Kalo nak yg bajet mmg banyak kat Cenang tp takde la swimming pool sbb da dkt ngan laut.

Cuba tgk sini

http://debaronresort.com/page43.html

Si DauN CeRi said... Reply Comment

langkawi ke?? seronok jugak tu jenjalan kat sana. enjoy!!


dah lm sgt dah since kali terakhir sy pg sana.

juelee said... Reply Comment

jue pun pegi gak bulan 10 bawa mak ngan adik2 skali... hehehhe tengah ricky2 hotel gak ni