Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, March 20, 2012

Test Selera @Pizza Hut

As salam..

penyakit M melanda saya sejak minggu lepas.. nak tak nak je mengupdate blog kesayangan saya nih..

maklumla.. mungkin juga pembawakan budak kot.. mungkin.. kalau ada kena mengena le.. sbb malas benor nak menaip2 cerita2 best lagi sensasi tentang diri saya nih.. 

peel nak keluar berjalan2 pun dah takde dah skang.. simptom ini atcually bagus sebab menjimatkan duit saya dan minyak kereta.. hahaha

Mr Hubby saya pun agak terkejut sebab payah nak ajak saya berjalan2 sekarang even kua pekena teh mamak kat dengan Mr Hubby..

sejak 2 menjak ni selera makan pun merundum.. masalahnya tak tahu nak makan apa.. saya tidak mengidam nak makan makanan tu atau ini.. tapi yang pasti aiskrim tetap menjadi pujaan hati ku.. hahaha

semalam ceritanya aku gerak awal ke sekolah.. setel installment kat bank.. pastu jam masih awal untuk terus ke sekolah.. so aku bawak si Athirah membedal Pizza Hut kat area Wangsa Walk sebelah NZ.. 

order untuk 2 orang punya pun dah rasa banyak.. actually takdela mengidam sangat pun.. cuma nak test selera.. sedap tak kat mulut aku..hehehe..

 mushroom sup.. yang ni aku makan sampai licin.. memang sedapla kat tekak aku.. hahaha

 sebab on the way ke sekolah dengan minah sorang ni.. diala peneman setia aku nak gi makan mana2..

aku tak berapa suka yang ni.. masam dan tak sedap di tekak aku.. entahla awat ntah??

 tengokla aku makan mana pandang kiri kanan dah.. hahaha..

 roti garlic semua aku makan kasi perabih.. hahaha.. memang dari dulu suka giles!!

yang ni pun sedap.. tapi takde la sedap sangat di tekak aku.. ala2.. je la.. huhu..

syukur alhamdulillah.. rezeki saya semalam..

tengah pk2 nak gi makan mana plak weekend ni.. any suggestion??

8 comments:

Lelord said... Reply Comment

ms pregnant najlaa dulu macam x caya leh mkn 3 slice pizza, mushroom soup semangkuk habis,lepas tu ada lg yg diorder tp x igt ape

kakchik@ella said... Reply Comment

jaga diri baik2 ye Azrine. Selera org pregnant mmg camtu.

Mama Zharfan said... Reply Comment

chekgu azrine preggy ker..i lambat tau hehe congrats tau!!

Alin Marlini said... Reply Comment

bestnyer spagetti tu..suka sangat

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

rine pregnant? apesal sy baru tau nih..tahniah rine..wah dgn nk sambung phd lagi..mmg rezeki rine :)


sy pregnant dulu suka makan benda manis berbanding masam..dan sy juga suka mkn laksa ms mabuk pdhal sy x suka laksa

Ms Fai said... Reply Comment

mushroom sup pizza mmg sgt2 sedapppp. pernah try nk buat sendiri, tpi tak jadik. huhu...

Cik Anita said... Reply Comment

eh, x ambik Lasagna eh? tu sedappp!!

Nana said... Reply Comment

mushroom sup dia mmg peberet
lg satu kan
spageti dia..
plg suke pizza nye klw nk compare ngan tmpt lain hahah
lain org lain selera kan
tp bese lain branch lain rasa nye
spageti tu