U Click Me...I Click U Back

Monday, April 30, 2012

Cerita Pasal Amirah Plak


As salam..

malam ni saya tido awal.. tapi tup2 kul 12 bangun balik... bukak pc.. siapkan full text paper untuk sesi pembentangan saya pada bulan June nant..doakan saya ye..

dah setel hantar abstrak semua.. cuma kertas kerja sepenuhnya masih lagi diedit.. due date pertengahan Mei nanti insyaAllah..

dah lama kot saya tak bercerita pasal Amirah.. mentang2 nak dapat adik dah.. bukan tak nak bercerita.. kekangan masa saya nak menaip.. coz sekarang ni terlalu banyak kerja yang perlu disiapkan sebelum due date menjelang tiba..*eceh*

gambar ambik pagi tadi semasa sukan mini SKTM2

inilah dianya sekarang.. sangat noty okeh.. perangainya sekarang dah kuat sangat menangisnya.. suka mengamuk.. lagi2 bila abahnya ada.. anak abah kononnya.. 

sekarang ni dah tak berapa nak dah ngan saya.. berkepik je ngan abahnya.. tido pun ngan abahnya.. sebab mungkin dia rasa saya ada baby.. so saya tak perlukan dia.. hmm.. very sadkan bila tahu anak kita pikir gitu??tapi macam mana pun she is still my naughty girl ever..dan saya sangat sayangkan semua anak2 saya..semoga Allah menjadikan mereka anak2 yang beriman dan sentiasa obey their parents.. amin..

chekguazrine ~ hari ni ngan esok saya cuti.. boleh rehat sepuas2nya... yehaaaa!!

 


5 comments:

Pen Biru said... Reply Comment

ala..kesiannya dia..apepun jgn smpai dia terasa terasing..

Teratak Hami said... Reply Comment

Anak akak makin manja semenjak nak dapat baby ni.

Alin Marlini said... Reply Comment

comey ngan spek mata tu...n tak sabar nak cuti esok..nak sambung tidoo

Hanis MY said... Reply Comment

comel la... pandai pulak dia posing...

Cik Pulau said... Reply Comment

comeylll..
sampai ati dia pikir camtu.. hishh.. amirah ni.. cubit pipi comel tu kang..

all the best tuk pembentangan nt sis..^^