U Click Me...I Click U Back

Wednesday, May 30, 2012

Payah Makan...

Sejak kebelakangan ni saya dah kurang selera makan..risau plak berat turun sebab saya pregnant ni..risau ada effect kat baby..yg gitu2 je saya lalu makan...nasi memang payah nk telan esp yg saya masak sendiri..huhu


HELP ME!!


Published with Blogger-droid v2.0.4

8 comments:

StuntWomanWho :) said... Reply Comment

kena amek nasihat doktor . jaga kandungan elok2 :) okay .

sabella mohamad said... Reply Comment

akak jaga diri leklok :)

Pen Biru said... Reply Comment

tahniah sbb preggy..kena makan nasi jugak..kesian baby

Teratak Hami said... Reply Comment

mmg ada masa kita takde selera nak makan. Akak now berselera nak makan cuma takle nak sumbat banyak2 sbb nanti perut ketat, nak bernafas pun susah.

Nana said... Reply Comment

mmg mcm kes saya
pregnant turun berat badan
tu masa awal kandungan la
tu merah je buku tu

Farah Shamsudin said... Reply Comment

memang ada masa takde selera nak makan kan. tp bila ibu preggy ni kena makan juge. untuk kandungan..

Sally Yatiey said... Reply Comment

Tahniah sebab pregnant. Jaga diri dan kandungan baik2 ya :D hee

Cik Anita said... Reply Comment

Kena paksa sikit kot makan nasik, hee. Masak bubur nasik ke?