U Click Me...I Click U Back

Monday, May 28, 2012

Tiap-tiap Hari Tengok Muka Christine Hermosa

As salam..

1st week of school out rite??another 13 days to go..yehaa!!

anda ke mana??

bohsan ke duduk rumah?? hehehe..

best dok umah sebab tak kose sangat nak kua jejalan..mood takde..tggu weekend nak cuti2 Penang.. ada banyak kenduri menanti kehadiran kami.. cewah!!

cuti sekolah ni asik melayan drama philipines kat Astro Bella.. entahla.. aku suka giler tengok Christine Hermosa kalau dia berlakon.. bukan sahaja lawa.. mat salleh celup.. tapi dia memang pandai berlakon la..

korang layan tak drama dia sekarang tengah hot kat Astro Bella @133

 drama ini tengah main..dekat nak habis dah.. memang best sampai Mr Hubby pun layan daa..
hahaha

tengokla Christine Hermosa tu sebagai penjual ikan.. memang lawa la..tiap2 hari la habis ikan dia dijual kalau dia betul2 jadi penjual ikan.. hahha

cerita baru je main dalam 3 episodes kot.. berlakon dengan hero favourite jugak.. Jericho.. dia dua orang ni memang sepadan sangat.. tak silap memang kekasih depa dua ni kan??

ini cerita masa zaman aku belajar kot.."pangako sa'yo"...sedap and fofular giler kat Malaysiakan..semua demam drama filipine masa drama ni main kat tv.. hehehe...tengokla episode dia panjang giler.. 160 episodes.. dasat!!

korang layan tak drama philiphines??


3 comments:

Ayuni said... Reply Comment

sye ske "pangako sayo". sis, nk mintak tg sket boleh x? boleh x tlg komen di blog saya,http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2012/05/jawi-malaysia-heritage-treasure.html, tentang kepupusan tulisan jawi, hanya untuk pembelajaran dan pensyarah akan ambil kira pendapat blogger lain, terima kasih bnyk2 kalau sis komen di situ....

Cik Anita said... Reply Comment

layan!! dulu...yg masa she wolf ke apa tah. tu lah last layan..skg dah korja tak boleh dah..huhu.

Teratak Hami said... Reply Comment

Cikgu tak sekolah, layan TV je ye .. seronoknya. Akak dah lama tak layan TV. Kesian sungguh diri ini.