Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, June 26, 2012

Day 4 | Makan Jagung Manis Bakar Selepas Turun Tangkuban Perahu

As salam

selesai berkunjung ke Tangkuban Perahu kami bergerak turun untuk terus ke Jakarta.. planning if takde aral melintang kami nak melawat sekitar Jakarta pula...

turun tak lama sangat.. terjumpa cewek2 menjual jagung manis.. kami singgah untuk merasai kenikmatan jagung manis yang dikatakan popular di Bandung..  

kami tak singgah lama di sini sebab kesuntukan masa.. just snap2 gambar sikit2 dan terus bergerak ke Jakarta yang mengambil masa 2 jam setengah perjalanan..

 kat sini sempat saya membeli souvenirs buat kawan2 di Malaysia.. sebab saya bargain sampai terduduk bapak yang menjual tuh..hahaha

 kakak2 ku ceria membedal jagung.. nikmat tak terkira.. hahaha

 my sweet ever sisters

yang paling tak menahan.. orang kat bawah ni makan jagung macam tak jumpa setahun..hahaha
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*




 ko hado???


Jakarta - Bandung Previous Entries











 thanks for reading uols!!

14 comments:

MRS. K said... Reply Comment

bile nak smpei nii........

Ezna said... Reply Comment

sedep yer jagung manis iteww? :-)

Lizan said... Reply Comment

bagai terbau-bau dah ni jagung bakar..gambar last tu kekwat abih siap berselo...kihkih

Ardini Humaira said... Reply Comment

fuhhh lama dah dni tak makan jagung bakar... :D

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

sedapnya tengok jagung bakar tuuuuu..;D

PUANSTOBERI said... Reply Comment

sedap oh! retu tak pegi pun sini. tk smpattt... huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

err takde..eh nak gak jagung bakar!

Kesuma Angsana said... Reply Comment

best2 update lagi... jagung tu mmg sodaplah!

Afasz said... Reply Comment

salam singgah n follow blog akak....

jemput ke blog sy di afasz.blogspot.com

Afasz said... Reply Comment

dekat arau, jagung bakar ni salut dengan apa ntah...sedap gile !!!

Zie said... Reply Comment

salma kenal.. besinya mkn jgng bakar ni

Teratak Hami said... Reply Comment

tengok gambar tetiba terasa nak carik jagung bakar le pulak. Dah lama tak mkn sebab takut hitamnya melekat kat gigi ... hilang ayu ;p

Hanis MY said... Reply Comment

Jagung bkr feberey sy tu sis!

IntaNBerliaN said... Reply Comment

jagung bakar mmg sedap :-)