U Click Me...I Click U Back

Friday, June 29, 2012

Lunch Hari Guru di Pha Pha Garden, Taman Melawati

As salam..

salam pagi jumaat..sekejap je dah nak masuk Julai kan??

time really flies..huhu

citer basi saya masa hari guru..sebab dah janji nak up kan kat sini..maka saya buatla..hehehee

actually kami celebrate hari guru kami dengan hanya lunch di Pha Pha Garden.. kat Taman Melawati.. 5 minit je perjalanan menaiki kereta dari sekolah terchenta kami..

kawan2 satu kepala yang giler2 semua kepalanya..hahaha
dari kiri Ain, Hajar, Ah Loy ngan Hanne bucuk macham!!

us!!

tak banyak sangat gambar2 yang disnap sebab kami semua dah lapo sangat tahap gaban..hahha.. mana yang sempat je la kami dan snap..huhu

ni sesi menunggu makanan sampai kat meja memasing..so adala masa snap2 buat kenangan dah sampai restoran ni..

actually restoran ni restoran makan siam.. sedap tu sedap.. tapi mulut saya kurang sikit merasainya sebab makanan dia mostly semuanya manis2.. even tomyam pun manis.. uhuk..so agak kekurangan pount di situ ye. tak berapa recommend okeh..tapi kalau nak mai cuba pun apa salahnya.. lain orang lain tastenya..ye dop??

adik2 ku.. ain, ah loy dan aliza.. ceria menanti makan tiba.. ewahhh!!

sebahagian makanan yang dah sampai dan berjaya disnap iaitu tomyam, telur dadar dan udang celup tepung.. ada lagi actually.. ikan siakap dengan sayur tapi masa ni kami dah busy makan..hahaha..sory..

dengan adanya entry ini.. maka berakhirnya entry hutang saya untuk entry hari guru..

SELAMAT BERHARI JUMAAT SEMUA!

7 comments:

Teratak Hami said... Reply Comment

lorrrr.... ni n3 hari guru ke? Udang goreng tepung gemok2, ke tepong je yg gemok?

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said... Reply Comment

Assalamualaikum cikgu! =)
baju sume same..pink~ tringat masa skol rendah dulu, ade ke patut bagi pensel wane merah tu kat cikgu.nak wat camne..hok tu je termampu.hihihi~

Cik Anita said... Reply Comment

udang tepung tu nampak sedap lah..tp rasa dia sedap x??

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

assalamualaikum cekgu...datang singgah sini...sebab engok banyak nick ckgu kat blog yang biasa saya p..

salam kenal ye...pink tuuu...ai like...

Asmara said... Reply Comment

baju chanteekk!!

John Nazaris said... Reply Comment

Kedai ni ada lagi ke..ada contact no.?

John Nazaris said... Reply Comment

Kedai Nia ada lagi ke.. Ada no. Tel?