Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, July 24, 2012

27 Weeks | Sesi Tayang Perut

As salam..

syukur alhamdulillah.. dah masuk Ramadhan ke-4.. dan alhamdulillah once again.. i managed to fast for the past 3 days.. 

camne ramadhan ke-4 kamu semua hari ni??

 saya agak kepenatan sedikit.. mungkin sebab mengajar pada sebelah petang buat kita agak liat sikit.. dan terpaksa turun naik tangga.. menjadi tarzan sekali sekala.. memangla penat kan??

plus bagi mereka yang berbadan dua macam saya..

actually tak sempat nak update kisah saya pergi check up masa usia kandungan 25 minggu kat pusrawi..

setia menemani saya si kecik Yaya.. sebab Mr Hubby ada job hari tuh.. lagipun dah biasa pergi ngan anak2 je teman.. 

berat turun sedikit.. tapi Dr kata its normal.. sebab berat baby semua ok.. kebetulan hari check up tu kena ambik darah.. tak sakit plak kena cucuk ambik darah.. kebal dah kot??hahaha

nadi baby semua ok.. DR siap tunjuk kali ni nampak burung segala bagai.. alhamdulillah.. even dah 2x check up DR cakap this time is boy.. macam susah je nak percaya.. terukkan saya??

 DR Salleh on purpose spotted this picture (on left side) just to show me the gender of the baby.. korang boleh nampak tak yang mana??.. to those yang expert are welcome to guess..hehehe..

so got another 90 days to go.. 

doakan saya ye..

saje2 bergambar sebelum puasa hari tuh.. konon2 gambar tayang perut la.. hahaha.. ado2 sajok korang nih!!..hehe

13 comments:

Kesuma Angsana said... Reply Comment

moga dipermudahkan semuanyer ye cikgu!

Cute Mum said... Reply Comment

insyaallah ada rezeki baby boy pulak kali nie.. :)

MRS. K said... Reply Comment

boboiboy

Ardini Humaira said... Reply Comment

membesar bagai juara kan hehe... dni besok ada check up untuk 33weeks... ngaa berdebar takut berat badan naik

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Alhamdulillah..semoga dipermudahkan semuanya. Jaga kesihatan baik2 ye..;D

kakcik said... Reply Comment

Dr Salleh Yatim adalah doktor yang merawat kehamilan dan menyambut kelahiran anak ketiga dan keempat kakcik (kedua2nya melalui pembedahan). :)

Asmara said... Reply Comment

Alhamdulillah.. mudah2an checkup tu tepat. Amin.. ;D

msredcheesecake said... Reply Comment

SEMUGA SIHAT SELALU IBU DAN BBY...

mama tisya said... Reply Comment

smoga smua dipermudahkn..tklama je 90 aritu kn

LiYa HaNiF :: said... Reply Comment

follow u dear...
salam kenal yer...
take care

Nana said... Reply Comment

comei perut hehe
klw sy pon nak sgt bb boy la pasni..hehehe
ngada

Hanis MY said... Reply Comment

tahniah sis akhirnya tercapai jua jelas nmpk kelelakian bby tu...

Alin Marlini said... Reply Comment

Semoga selamat semuanya cikgu :)