U Click Me...I Click U Back

Monday, July 30, 2012

Aidilfitri Warehouse Stock Clearance | Coach.. Prada...Ferragamo...Gucci!!!

Wow.. ramai kot yang menunggu untuk pakai handbag baru during raya nanti...hehehe

pssttt..orang Gomen.. boleh belanja dulu kat sini.. nati 9hb dapat balik duit bonus.. hahaha...

SELAMAT BERSHOPPING!!

11 comments:

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

nasib baik tak berminat sangat ngan handbag tau....hehehe

PUANSTOBERI said... Reply Comment

tak penah g warehouse gaya gini. dkt ja ngan ofis ni, tapi takde mood la nak shoping raya. Acena?? Jimat duit kan.. ahahahah :P

p/s : padahalll... seme mood dah pegi ke tpt lain. Ngeheheh :P

kakchik@ella said... Reply Comment

oooo .. KC tok leh lagi nak beli beg-beg skrg ni. sbb baru beli aritu. hehe.

Erna said... Reply Comment

pergh bottega veneta pun ada? agak2 lpas diskaun rega dia murah sgt2 ke? huhuhu... kalau awak g, upload la gambar ye...dpt cuci mata pun jadila hehehhe

nur anis said... Reply Comment

shopping jangan tak shopping..:)

Asmara said... Reply Comment

bestnya! isk kalau dekat confirm dtg jugak. ;D

Nana said... Reply Comment

kita xdek enbeg baru
pakai mana ada je hehee

Mooniqueen said... Reply Comment

Baru jugak shopping bag jumaat lepas... Tp takdelah designer brand pun...

Hanis MY said... Reply Comment

bestnyaaa kalau g upload gambar tau sis...

Kesuma Angsana said... Reply Comment

amboi moh bershopiing kite

Pink Lavender said... Reply Comment

pellamak...
mahu sekelip mata habes bonus..pastu nak tunggu gaji bln9 sengsara...huhuhu

makneng follow sini
jemput follow makneng