Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, July 31, 2012

Cuci Mata Di Nilai 3

As salam..

hari Sabtu yang lepas.. Mr Hubby ajak ke Nilai untuk tengok2 rumah di Desa Anggerik..

usai menengok.. kami decide nak cuci2 mata ke Nilai 3.. actually takde planning pun nak beli apa2.. saje berjalan.. cuma saya tak berapa larat sebab cahaya mataharinya sangat terik..mengalahkan KL.. 

so berjalan sikit je jadi penat.. yang kesiannya anak2 la.. dah la puasakan??

banyak jugak kedai yang kami singgah.. kedai perabut..kedai langsir la mostly.. saje nak cuci2 mata.. nak beli..belum menjadi keperluan kot lagi...huhu..as our perabut pun masih elok untuk duduk.. hehehe..

nanti dah beli rumah..baru cerita bab perabut baru erk..hahaha

tempek gambar2 yang sempat saya snap..sebab saya dah Mr Hubby adalah pecinta perabut jati.. hehehe

kat sini takdela berapa cantik sangat design dia...tp blhla setakat nak mencuci mata tuh..hahaha





the sisters busy menumpang main congkak plak.. haru...hehehee

setel di kedai perabut yang beberapa buah kami singgah...


kami singgah kedai langsir plak.. tengok2... usha2..riki2.. semuanyalah..hahaha..kata mencuci mata tadikan??

so takdela membelinya pun..


last but not least..gambar si kecik saya dengan kakaknya..masa ni jenuh suruh dia posing..dia takmo...dapatla gambar candid cenggitu.. hehehe.. sekarang dah sangat naughty sebab nak dapat adikkan..kata orang tua2..lagi nak dapat adik..lagi nakal..betul erk??

uols weekend ke mana??

7 comments:

MRS. K said... Reply Comment

yang, nak beli umah kat anggerik ker? i beli umah kat Acacia but now dah sewakan kat student usim.. huhuhu

PUANSTOBERI said... Reply Comment

langsirrrr... huhuu... maleh nak pi nilai.. beli kat KL je lah napaknya.. tggu bonus. Huhu :P

sue-ab said... Reply Comment

kalau pegi nilai 3 nak sopink sediakan duit aje la kan...rambang mata..

Mama Zharfan said... Reply Comment

besh shopping2 kalau poket tebal heheh

LYAfrina said... Reply Comment

wee..bnyk perabot jati..tp lya sukakan perabut simple & moden

eima said... Reply Comment

cuci mata sambil wat bajet .... nanti dah nk pindah leh terus beli je kan ....

Wrgaklia said... Reply Comment

Apo yg ado kat nilai nya!!!brg dah mahal...piirahh!!