U Click Me...I Click U Back

Wednesday, July 25, 2012

Wordful Wednesday # 1 | Oh My "Ilish"

As salam..

anak2 saya suka sangat melayan "OH MY ENGLISH" setiap hari Ahad tuh..

saya pun layan sekali.. actually bagus untuk penambahbaikan grammar kita.. dan suka tengok semua pelakon dia berlakon dalam siri tuh...

dah melalot kot lain..

actually Yaya suka melayan jugak..bila dia bukak siaran citer ni kat astro.. cepat2 dia panggil kakak2 dia suruh tengok sekali..

yang bestnya siap menjerit.."kakak.. OH MY ILLISH  kakak"..

saya yang dengar ni memang gelak besar la.. sebab dia masih pelat.. tak boleh blah dengar dia tuko English tu kepada Ilish.. sebab dia tak boleh nak sebut perkataan tu dengan betul..hahaha

but at least she's trying kan??


anak oh anak!!

4 comments:

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

eh samalah saya pun suka layan siri tu memang best dan banyak yg kita boleh belajar.

comelnyeee model kecik nih..hehehe

Nazirah Azeman said... Reply Comment

layan jugak sbb blh betul kan gramer yg kacau bilau nih heheheheheh

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

nk tengok tp x tertengok hehe

Hanis MY said... Reply Comment

tak sabar nak tengok reaksi dia bila adik dia dah keluar nanti..