Followers

U Click Me...I Click U Back

Monday, August 27, 2012

32 Weeks!!

As salam..

hari ni genap 32 minggu membawa si kecil dalam perut comel ku..ihikk..

kadang2 rasa tak sabar nak jumpa ngan si kecil nih..kadang2 feel nervous sebab nak dekat dah waktu.. huhu..

doakan ye kekawan saya mudah je bersalin si kecil ni.. insyaAllah.. edd saya jatuh on 22nd Oktober nanti..

 sekejap je rasa dan tak sabar nak jumpa si kecil ni erk.. rasa macam semalam je dapat tahu pregnant to him.. huhu

gambar saya minggu lepas..semasa 31 weeks.. tali pinggang membelit peyut comel ku.. hehehe..

*tangan ngan muka i tembam sangat uols!!*

8 comments:

hazlin nazri said... Reply Comment

dah nak dekat sangat tu.. InsyaAllah, moga dipermudahkan...
Selamat melahirkan dan berpantang..

MRS. K said... Reply Comment

tak lama dah tu.. take care..

mrs kayrul said... Reply Comment

makin berdebar-debar nie....moga semuanya dipermudahkan

Cute Mum said... Reply Comment

uyun tgh menghitung hari.. aritue ada satu malam dah rasa sakit macam nak beranak.. harinie masih gigih drive sendiri g ofis.. harap baby kalau nak keluar pon biarlah time daddy die ada kat sebelah.. taklah kelam kabut..

Si DauN CeRi said... Reply Comment

hehe.. berseri-seri muka kak rin nijam.. suka je saya nengok. smoga selamat sume ye kak rin.. 31 minggu, lg 6 minggu dah cukup dah tu..



btw, slamat hari raya, maaf zahir batin~

etiey.com said... Reply Comment

Insyallh senuanya selamat. Saya skrg dh tak blh pakai seat belt... Rasa nk muntah hahahha

Asmara said... Reply Comment

Moga selamat semuanya buat Azrine dan baby. hati2 memandu ye. ;D

Mrs. Amad said... Reply Comment

wnedunye nk preggy lg,tp bby bru 5 bln..huhuhuhu..