Followers

U Click Me...I Click U Back

Monday, August 27, 2012

4 BE Tengah Running...alhamdulillah

As salam..

actually tak perasan pun ada 3 BE lagi tengah running sebelum raya hari tuh..

sebab selama ni dok tengok account kat nuffnang.. dok tgok satu BE je dok running.. huhu

semalam suka2 check account nuffnang sebab tgok ramai sangat cerita pasal BE baru dapat..hehehe..

so bukak2 tengok 4 BE tengah running.. alhamdulillah.. 

rezeki ramadhan dan syawal.. tq nuffnang!!

BE ke 10, 11 dan 12 sepanjang 2012..alhamdulillah

p/s : belum cash out..tunggu BE jadi ME..mungkin dah RM100 lebih baru nak cash out..hehehe..

10 comments:

mama tisya said... Reply Comment

meriah byk be dok running

kakcik said... Reply Comment

Tahniah...

kakcik dah lama takde BE dah. :(

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@mama tisya

alhamdulillah.. rezeki katanya..tak sangka jugak..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@kakcik

tq kakcik..lelama ada la tuh kak cik..semoga kakcik cepat dapat BE bebanyak ye

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

untunglah chekgu...kita dah lama takde Be...majuk kut

Aishah Jahirah said... Reply Comment

tahniah....4 tu..saya takde BE pn melekat bulan ramadhan smpai ke syawal...huhuu sunyi...

Kesuma Angsana said... Reply Comment

tahniah yek

Teratak Hami said... Reply Comment

Tahniah...

Berilah 1 BE tu .. hehe

shera haifa said... Reply Comment

alhamdulilah rezeki.. tahniah

qasehraihan said... Reply Comment

akak tau x..sy bnrnya smpai skrg xphm pasal be ngn me ni..mende ntah..btukar kpd me tu mksudya apa ek..huhuhu..xreti..
papepun nmpk meriah je tu..hehe


kak, nak tnya..blog akak kesuma angsana kt blog saya detect malware..akak kena gtu x?sy xdpt masuk blog akak tu..ksian dia..kat bloglist pun tpksa dlte..huhu..cne nak buat eh?huhu