Followers

U Click Me...I Click U Back

Monday, August 13, 2012

No More Pink??

eh..kali ni takde pink plak..??

baru beli sikit2..slowlyla kan.. at least dah ada yg basic2.. tapi kali ni beli kompiden je beli takde pink.. hahaha.. entah..masa beli tuh ambik je warna plain2.. biru beli sepasang jek..yg lain mostly in white plus sikit2 warna merah..hehehe..

lepas raya nak tambah lagi collection sesikit..dan yang penting size mesti besar..bkn new born.. sebab sure pakai sat je.. dan rugi kalau beli jugak..

tilam saya akan beli by online je.. insyaAllah.. dah usha2 tilam kekabu.. boleh pakai sampai baby besar.. sampai 3-4 tahun pun tahan kalau tilam kekabu.. insyaAllah..

excited je kalau cerita pasal kelengkapan baby baru ni kan??

5 comments:

Lizan said... Reply Comment

ala tomey-tomey....... geram2 betul tengok baju baby kan... rasa nak sauk semua tapi tu la dorang pakai kejap jer dah tak muat...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

dah scan ye? boy ye kali ni :)))

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Alahai comelnya tngok baju-baju tu.

LYAfrina said... Reply Comment

teruja tgk..msti x sabarkan.. teringin sgt nak lalui saat2 ni..dulu lya x bpluang nak rasai ni smua... sbb spnjg mgndung koma.

Asmara said... Reply Comment

Mmg best bila nak buat persiapan org baru ni. Excited!!