U Click Me...I Click U Back

Thursday, August 30, 2012

Perut Makin Membesar Setelah Masuk 8 Bulan @32 weeks..

As salam..

as before ramai yang tegur why perut kecik..ada bloggers cakap tak macam orang preggy pun...hehehhe..

sebenarnya kalau gambar duduk memang tak nampak kot..kalau saya berdiri.. memang ketara nampak..cuma perut tu tak berapa nak menonjol dengan jayanya.. hik..hik..

tapi since dah mencecah 32 minggu..dah 8 bulan kan??bila gi sekolah ramai dah tegur.."eh..perut dan besar".."perut dah kedepan"..."dah sarat erk??"..macam2 teguran la..dan saya sendiri feel yang dah semakin sarat dan tak larat nak berjalan.. rasa berat dah sangat perut.. wuwu..

ada masa lagi 4 minggu sebelum masuk 36 weeks / 9 bulan..so camnela besar gamaknya perut saya erk. sebab di usia kandungan 9 bulan.. DR selalu pesan..baby akan membesar dengan lagi cepat.. so sesiapa yang berada di usia kandungan 9 bulan..tak digalakkan berpuasa sebab baby tengah nak membesar.. nanti terbantut tumbesaran dia..nauzubillah..

 dah besarkan perut saya..hehehhe...membesar bagai johan dah..tengok pun seriau...ye dok??

13 comments:

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

hi lama tak terjah blog korang ni..hehe. apapun u tetap comel. semoga semuanya dipermudahkan..

mama tisya said... Reply Comment

tklama je lg nk deliver...smoga smua dipermudahkn

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

wow, memang besar...dan comel jek...

MRS. K said... Reply Comment

tak lama dah tu.. take care sis

Nad @ MamaZN said... Reply Comment

ahaha..a'ah la, baru nmpk besar!
smlm tgk, cam tak peknen jek, hehehe..

Cik Pulau said... Reply Comment

sis.. memang besar. dah 8 bulan.. tak lama lg da.. hiii

eima said... Reply Comment

tak penah plak Dr ckp cam tu kat aku dulu .... hmmm
lain Dr lain pandangannye ....

36 minggu dah nk cukup matang dah utk keluar ....anytime je tu ....

Teratak Hami said... Reply Comment

Perut dah besar tapi still ayu pakai skirt.

nur anis said... Reply Comment

dah membesar!..hehe

Kesuma Angsana said... Reply Comment

rasa macam baru sekejap je kan... apapun jaga diri ye cikgu!

Cute Mum said... Reply Comment

samalah besarnya dgn perut uyun nie.. :)

Nana said... Reply Comment

ala2 tomei nye perut hehee

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@eima

saya belum 36 minggu lagi sis..hehehe..baru nak masuk 33weeks