Followers

U Click Me...I Click U Back

Wednesday, August 29, 2012

Repeat Dinner di Restoran Kapitan, Perda, Penang

As salam..

masih mood berhari rayakan??hehehe..saya takde mood dah nak beraya sakan..mood nak mengemas rumah je tengah ON sebab tak lama lagi nak berpantang..so nak make sure rumah semua siap berkemas..baru sejuk mata saya dan baby memandang..eh??hehehe

nih cerita kali ke2 makan di Kapitan, Penang.. cerita pertama di entry INI

specialist dalam cheese nan tandorinya...wuwu..dan claypot beriyani pun tak kurang juga hebatnya!!

 kalau ada Fuza Musa... memang wajibla posing2 sakan..hahahha..semua ni minah kamera..pantang nampak!!

 anakanda2 dan cucunda2... hehehe.. semuanya monyok dan kelaparan menunggu makanan..

 posing lagi..hikhik..

special menu..claypot beriyani ayam.. ayam boleh pilih.. kalau nak tandori pun boleh.. instead of grill..

roti nan.. cheese nan dan habis katanya..maklumla musim perayaan.. pekerja pun kurang.. so mungkin pekerja yang buat cheese nan tengah bercuti kot.. hehehe

kalau sesiapa yang teringin nak makan di Restoran Kapitan..ada beberapa branches yang boleh anda kunjungi..

Restoran Kapitan (HQ)
93, Lebuh Chulia,
10200 Penang. 

Another Branch @
89G, Persiaran Bayan Bay,
Bayan Baru, Penang 

yang ini yang kami pergi.. tempat ni actually tempat baru berbanding yang alamat di atas..

Restoran Kapitan 
Bandar Perda
Bukit Mertajam, Penang
Phone
6045394911

jom terjah!!

4 comments:

mama tisya said... Reply Comment

dapnye yum2...kita pn aritu nk p cr cheese nan gk tp tk terpegi2 lg

Asmara said... Reply Comment

Azrene, anak sulung dah umur berapa tahun? :)

fuza said... Reply Comment

namaku di sebut sebut..next trip kena cari jugak cheese naan tandoori

PUANSTOBERI said... Reply Comment

lama tak makan tandoori. nomnomnom