U Click Me...I Click U Back

Tuesday, August 28, 2012

Siapa Suka Pakai Kasut Tumit Tinggi??Angkat Keyboard!!

nasib saya tak berminat sangat nak pakai heels..saya memang suka flat shoes je...selesa dan saya jenis yang jalan laju jek..hehehe..so makanya tak sesuai la nak berheels bagaikan??

anda pula bagaimana??

9 comments:

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

tak suka...dan tak pernah hayat ada simpan dan beli...

qasehraihan said... Reply Comment

saya obses ngn heels kak..huhuhu

ni entry lama saya ttg tu

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/11/saya-sangat-obses-dengan.html

ieda said... Reply Comment

akk pun x suke ..
tapi kalau di kolej akk .. akk yg banyak gayat sbb budak2 nie suke pakai tumit tinggi dan besar huuh
agaknyee peredaran usia koot huhuh

TeacherAzimah said... Reply Comment

yeah jumpa lg sorang blogger cikgu...salam perkenalan :D
dulu masa blm kawin mmg pakai high heels, dah 2 anak ni tak larat dah hehe.. sakit kaki wei.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@♥cikmOt♥

dulu ada jugak pakai..tp tgok occasion la kot..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@qasehraihan

wow..kategori obses la plak erk..hehehe..mmg ada je orang yg mmg suka kasut2 tinggi ni..hehehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ieda

saya pun dah mula sakit kaki kalau pakai heels lama sangat!!huhu

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@TeacherAzimah

salam perkenalan ye..:-)

~♥ iella ♥~ said... Reply Comment

x mo..x mo...takut kaki jd cmtue...sakit kot.