U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 26, 2012

Akhirnya..

As salam..

akhirnya saya mengambil cuti rehat khas (CRK).. kt Guru Besar sebab rasa memang tak larat je rasa..huhu

saya ni agak berkira2 nk cuti sebab terfikir jadual hari Rabu memang full..ada setengah jam je break..yg lain dr kul 1 tu sampai 6.30 class..

kesian kat kawan2 saya terpaksa merelief mak buyung ni sorang..

ni kat rumah terpikir2 nk tukar posisi perabut rumah bagi luas sikit bahagian depan..cz terpikir nanti dah bersalin..mudah saya nak lepak kat depan je ngn tilam.. tetamu yg melawat pun mudah nk tengok baby..

tengah dok ambk feel ni..takkan nak dok saje je dah dapat cuti nih..huhu..

lg byk bergerak lagi mudahkan nti nak deliver??

Published with Blogger-droid v2.0.8

7 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

Uiks jgn buat kerja berat time2 dah sarat ni ok...

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

selamat beristirehat cikguuuuuuuuuuu

Nazirah Azeman said... Reply Comment

kak,rehat2 je la kak.nak alih2 perabot tuh xpayah la bt kak.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

jgn angkat berat ye rine.tlg jg diri awak rine.

saya lum pernah lg bw tilam kat hall masa pantang, best tak? nnt anak akan dtg leh pk nk wat ke tak..hehe

Kesuma Angsana said... Reply Comment

kalu aktif mmg mudah bersalin... moga dipermudahkan ye

Yana Shaiful said... Reply Comment

Selamat berehat..moga semuanya selamat yer ^-^

nur said... Reply Comment

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...