U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 13, 2012

Bahagia ke Kahwin Atas Pilihan Ibu Bapa??

As salam..

semalam ada beli majalah mingguan wanita.. 

actually dah lama giler tak beli majalah2 ni..tapi bila tengok muka depan...teringin plak nak beli..

suka tengok sangat the loving couple nih.. 


sweet je farah lee nih.. yang bestnya baca kisah dorang.. pasangan ini disatukan atas pilihan parents dorang.. dan bahagianya tengok...bercinta selepas berkahwin pun tak dinafikan kebahagiaannyakan??

menurut Ally..perjalanan rumahtangga mereka sentiasa segar dan misteri sebab selepas berkahwin baru tahu perangai masing2.. so sentiasa je misteri.. ehehehe

ini ada beberapa keratan gambar yang saya snap dari majalah mingguan wanita..

so lovely of them.. sweet sangat dan jeles okeh!!







sapa kata tak bahagia kalau kahwin atas pilihan parents..??pendapat korang??

bagai pinang dibelah duakan??


7 comments:

eima said... Reply Comment

entah la aku pun tatau ..sbb taka alaminye....

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Tengok pada pasangan masing2lah. kadang2 pilihan keluarga ada juga yang tak bahagia, so tepuk dada tanya selera..hehehe

belogkiter said... Reply Comment

ramai yang kata begitu... nak suruh mak carikanlah

LydSunshine said... Reply Comment

Bergantung kepada sejauh mana keredhaan kita menerima pilihan keluarga tu. Kalo kedua-dua pihak lelaki dan pompuan mmg patuh dan mengikut sahaja pilihan keluarga tanpa memberontak, insyaAllah bahagia. Tapi kalo salah sorang buat perangai nak buat degil, keras kepala ke, itu mmg tak dpt nak kekal lama la.

Chik Att said... Reply Comment

Tul tul......

CA kawin pilihan keluarga...

Memang banyak misteri hehehehe....

Tapi bahagiaaaa....

JaSSNaNi said... Reply Comment

saya setuju...
sbb saya pun kawin pilihan keluarga.. alhamdullillah.. bahagia.. dah masuk tahun ke 16 dah.. bulan 10 nanti.. :) syukur pada allah.. banyak hikmahnya..

Kesuma Angsana said... Reply Comment

pokok pangkalnyer sama2 berusaha utk jadi suami isteri terbaik, kalau sebelah pihak aje berusaha mmg x jadi ler