Followers

U Click Me...I Click U Back

Monday, September 17, 2012

Behave...

As salam..panjang cutikan?maka banyakla jemputan rumah terbuka..ye dop?

hari saya dapat satu jemputan di sg besi..aduss..macam susah je nak gi..ngn keadaan saya pulak..Mr Hubby plak kerja..huhu

eh..dah lari tajuk..

nak citer pasal minah Yaya..kalau takde abhnya behave je..takde nangis2..takde cranky2...baik je..hehe..ngan ummi pun tido peluk2 lagi..

jangan ada abhnya..ada je macam2 hal yang dia create..siap pesan kat abhnya "jangan kawan dgn ummi"..hehe..tetiba umminya dah jd musuh plak..haha..

org2 tua cakap..mgkn pasal dia bakal dapat adik erk?cuma perangainya ketara bila abhnya ada..huhu..

semoga bila dah ada adik nanti..Yaya akan jadi behave balik..insyaAllah..

Published with Blogger-droid v2.0.8

5 comments:

QasehnyaRania said... Reply Comment

morning..insyaALLAH =)

Asmara said... Reply Comment

minggu terakhir open house raya kan. seronok sebulan byk makan free. hehe..

Teratak Hami said... Reply Comment

Ok apa yaya manja dgn abah. Janji dia x merengek kat kita. Kita pun dpt relaks.

Yati Omar said... Reply Comment

Salam kenal ya.

Jemput singgah ke blog saya :-)

http://mama-iloveu.blogspot.com/

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

alahai comel je anak awak tu..hehehe. Tak sangka boleh pula geng dangan abahnya banding mama dia..hehehe