Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, September 28, 2012

Bila Dah Mengidam...

As salam..

hari ni tak berapa nak cergas nak update bebanyak..

badan rasa lemau je..bangun pagi2.. hantar anak2 ke sekolah.. then pergi sarapan dengan Mr Hubby dan Yaya.. balik2..terus lena balik..sekarang ni rutin harian dah cenggitu.. must have a nap for 1 hour.. then everything will going just fine.. hahaha

badan dah start nak kena rest kot erk??

hati ada gembira sikit sebab esok dah mula weekend.. tu sebab suka sangat hari Jumaat.. hehehe.. tak suka bila Sabtu kena mai sekolah.. hehehe..

semalam balik sekolah teringin bebenor tekak  nak makan sambal tumis petai.. tapi tak mo kalah.. tak mo dengan ikan bilis.. nak dengan udang beso gitu.. hehehe.. walaupun tekak tak berapa nak sedap makan pedas2.. tapi demi nak makan petai punya pasal..sanggup!!hahaha

licin terus.. anak2 dan Mr Hubby  pun naik sama melayan!!

p/s : esok nak ke Nilai 3.. nak usha2 barang sikit..sapa nak join!!??