Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 11, 2012

Candid Hari Raya | 34 Weeks!!

actually malu sungguh bergambar ala2 kebudak2 kan ni..hahaha

tapi sekala sekali macam best jugak.. lepas ni dah takde dah gambar2 preggy nih.. hahaha.. nanti korang rindu plak ngan peyut saya nih..hahaha.. agak2 perasaan di situ!!

kejadian di atas berlaku semasa hari Sabtu lepas.. ada jamuan hari raya di sekolah saya.. dan mostly murid direhatkan sempena persediaan dan sesi pengemasan bilik darjah untuk UPSR..

bila dah tak de murid.. ginila jadinya cikgu2..agak giler dah kepala hotaknya.. sila abaikan..

minggu ni saya genap 34 weeks.. alhamdulillah.. semoga kandungan saya dan saya berada dalam keadaan yang baik sehingga waktu melahirkan.. amin..

11 comments:

JaSSNaNi said... Reply Comment

Assalamualaikum.. salam kenal ye.. :)
wahh 34 minggu still pakai baju kurung gitu.. ape pun semoga semuanya selamat ye.. :)

fuza said... Reply Comment

Vogue gitu..hehehe

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

jelesnyaaaaaaaaaaaaaa...masih leh pakai baju kurung...

tapi comel la chekguuuu...

Syima Syaz said... Reply Comment

alamak rindu dah dkt offismate...

akak nampak mudaaa sgt

Nana said... Reply Comment

amboi cantik bergaya seme cikgi cikgi ni hehee

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Comel! semuanya macam model gitu..hehehe

MRS. K said... Reply Comment

lawa baju cikgu.. kalerpull

MRS. K said... Reply Comment

cikgu pon dah ramai beparidah.. hehehe

Kesuma Angsana said... Reply Comment

he he he , gambar perut juga !

eima said... Reply Comment

byk nye geng cik dah ... cantek2 blaka cekgu2

QasehnyaRania said... Reply Comment

ok la tu..hilangkan stress ..hehe
done hb