Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 18, 2012

Cerita Check Up 34 Weeks

As salam..

last week on thursday ada check up kat Pusrawi..

alhamdulillah.. on 34 weeks.. baby semua ok.. berat baby and ukur lilit kepala baby.. air ketuban dan kedudukan baby semua ok sesangat..alhamdulillah..

berat  badan saya je naik 0.1kg je.. tak tahula kenapa berat umminya tak berapa gigih sangat nak naik.. since saya mula2 disahkan pregnant.. saya hanya gain 8kg je sampai 34 weeks ni..normalkan??

Dr Salleh cakap baby sangat aktif..siap moncong2 mulut lagi..lapar kot..tapi sebelum jumpa DR saya dah siap makan2..dan sekarang pun baby memang aktif sesangat.. even dah 35 weeks.. heheh..syukur alhamdulillah..

yang saya bolatkan tu apa erk??bulat je kan?? cer teka!!hehehe

yang sebelah kanan tu Dr Salleh on purpose print screen untuk saya.. baby tengah moncong mulut dia...heheheh..cute je kan??

sekejap je check up hari tu.. sampai dalam kul 10.. 10.30 done check up semua..cepatkan??

setel semua.. Mr Hubby ada job mengejut..i asked him to drop me at LRT Ampang Park je.. sebab anak2 ada dengan saya.. i can handle myself.. tak yah nak manja2 sangat.. lagipun si Yaya dah kept on asking me.."ummi..bila kita nak naik tren??"..so rasanya nila masa yang sesuai bawak dia naik course dah lama sangat tak naik.. pity her..let her enjoy herself before i got delivered kan??

 sempat lagi berposing sementara tunggu tren datang..

p/s : sangat cuak menunggu hari nak deliver.. sekarang dah 35 weeks uoolllss...cuak ioollsss!!!

8 comments:

kathy jem said... Reply Comment

mestila cuak kan tinggal lagi brape minggu jer nak bersalin kan..harap semuanye selamat..amin..

Pink Lavender said... Reply Comment

moga selamat semuanya..

p/s...ala2 model fareeda gitew...auwww..

Chinta said... Reply Comment

Bila tengok akk dh hampir nak bersalin, saya pun jd brsemangat tau. tp due sy lambat lg. ujung bulan 1 nti. apapun sy doakan akk n baby sihat & slamat..;)

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Bestnya tengok baby dah pandai muncung2kan mulut..hehehe
semoga semuanya dipermudahkan..

|| NaFiRaa || said... Reply Comment

tak bape reti tengok imej scan.. hehehe

TeacherAzimah said... Reply Comment

Insyaallah semuanya akan selamat. Jgn cuak sgt yer. Doa kami mengiringi sentiasa... :D

cik chinta said... Reply Comment

masih cun walopon da nk bersalin. hi8

QasehnyaRania said... Reply Comment

tinggal berapa minggu je lagikan..isnyaALLAH.. =)