U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 26, 2012

Dah macam penguin

As salam..

hari ni dah genap 36 minggu 3 hari..bila malam tiba..sungguh payah nak tido..tak hingat plak my previous pregnancy gini jugak ke?huhu

tido malam pun dah tak lena..bangun pun sakit2 kt bahagian bawah ari2..berat dah rasa..tp baru je 36 minggu..kalau ikut ada lg 4minggu lagi untuk baby keluar..dan tak dinafikan ada jugak yang bersalin awal 2 minggu dari edd..

sangat risau sebab banyak lagi keperluan belum setel..tilam baby yang saya tempah isnin depan baru siap..harap sempatla..huhu..

ubat2 saya ambik dari kawan saya je..dia mmg menjual brg2 keperluan ibu selepas bersalin..siap order sabun susu..sabun rempah..hehe..nak buang daki punya pasal..haha..*sapa takmo cantik??

saya amat harap perjalanan di labour room nanti mudah untuk saya..dan hope tiada lagi peristiwa duduk di labpur room sehari semalam seperti 4 tahun lepas sampai lps je bersalin..temp terus naik 39°c..huhu..

semoga dipermudahkan..

Published with Blogger-droid v2.0.8

7 comments:

Cik Anita said... Reply Comment

Salam.. baru nak kembali! hee.

InsyaAllah semua urusan akan dipermudahkan tu. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

harap semuanya lancar rine, amin

eima said... Reply Comment

muhdan semua nye mudah ... kena aktif tau ... br baby senang keluar jalan pun mudah buka

Erna said... Reply Comment

dah x lama dah tu..
kalau mlm x selesa, mmg kurang 5 ari nak beranak tu...
semoga dipermudahkan segalanya...

nur anis said... Reply Comment

semoga dipermudahkan segalanya kak..:)

Nazirah Azeman said... Reply Comment

semoga dipermudahkan semua nyer kak.

PoohGumux said... Reply Comment

InsyaAllah dipermudahkan
minum air bacaan yasin yg suami buat insyaAllah mudah bersalin nt