U Click Me...I Click U Back

Thursday, September 20, 2012

Hitam Itu Menawan!!

As salam..

since preggy nih.. saya ada cerita pasal tekak tak berapa nak boleh terima sangat makanan pedas2 even sometimes saya teringin giler nak membedal Tomyam yang pedas kaw2 beli kat satu gerai nih.. memang mabeles lah kan..

tapi malangnya tekak saya sentiasa rasa pedas dan perit jek.. so kadang2 sambal yang tak berapa pedas pun tekak saya mcm tak boleh nak terima..

tak tahula kenapa since preggy makanan kegemaran saya ialah ayam masak kicap.. atau pun apa2 jela masak kicap.. hehehe..

selalunya kalau teringin nak makan saya masak sendiri jek.. campak2 je pun.. bukan susah kan??anak2 pun suka makan jugak.. sebab tak pedas..

 ayam masak kicap yang menjadi pujaan perut ku.. hehehe

oh.. yang ni bukan saya masak.. yang ni saya pegi dating berdua dengan Mr Hubby di Giant, Melawati.. disebabkan dah lama sangat tak membedal sizzling special kat sini.. maka satu pot nih habis saya bedal.. alhamdulillah.. hehehe


7 comments:

MRS. K said... Reply Comment

my feberet nih... hadif pon suka

dah nak bersalin dah.. semoga semuanya berjalan lancar

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaa!

inazamri said... Reply Comment

teringin nak makan ayam masak kicap.sizzling bwh tu lak akak br je makan wkend lepas tp tetap tingin nak lagi

AyuArjuna BiGoshh said... Reply Comment

dah lama tak mkn sizzling mee huhu

Cikgu Ma said... Reply Comment

saya plak mengidam tengok sizzling ni...dah bertahun x penah makan...

Teratak Hami said... Reply Comment

Betullah ...
Time preggy aritu pun akak rasa tekak ni mcm pedas2. Sometimes boleh loya dibuatnya.

Mlm ni pun kami dinner ayam masak kicap. Twins masak.

░♥si lampu neon♥░ said... Reply Comment

msk kicap pon sodap kak:P