Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, September 14, 2012

Jumaat!!

As salam..
today is 27th of Syawal dah kan?
esok adala 3 jemputan rumah terbuka..al maklumla..dah nak habis syawal..maka berebut2 la weekend ni kekawan buat open house..
murah rezeki mereka..:-)
uols byk tak jemputan?ke uols buat open haus tak ajk iols?hehe
eh..isnin ni cutila?sure panjang langkah uols??saya dok rumah je la..uruskan apa2 yang patut kat rumah ni..nti dah bersalin dalam pantang dah limit pergerakan..huhu
actually tak sabar nak cuti panjang...cuma masih terfikir2 nak ambik cuti bersalin 2bulan or 3bulan..
kan ada plak yang sentap cikgu cuti maternity jek..3bulan pulak tuh??!!
ada aku kesah??!!!
apa2pun rezeki memasing

4 comments:

Kesuma Angsana said... Reply Comment

lama2 cuti anak2 murid pulak nnti hehehehe

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Betul2 apapun rezeki masing2 okay..selamat bercuti!

|| NaFiRaa || said... Reply Comment

belom ade jemputan lagi setakat nih.. hehehe

Nor..... cahaya terindah said... Reply Comment

Cad. Tak yah ambik cuti 3 bulan. Kan cuti akhir thn tak lm lg. Dpt save cuti utk baby yg seterusnya.so next time ada baby lg, blh mkn gaji buta 3 bulan. Cuti yg pjg utk kita mkn gaji buta tu adakan. Hehehe