Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, September 7, 2012

Juru Auto City, Penang ~ Part 2

setel meround2..mengusha di Part 1

kami pun teruskan lagi meround di lorong yang lain plak..

semua bapak2 sempat lagi mengusha perabut2 di Log

kami masuk kedai2 lain jugak..cuci2 mata pun syiok!!

sambil jejalan.. ternampak satu kasut ala2 crocs tapi sangat unik.. memang tak pernah jumpa pun kat KL.. so tot nak beli kat Yaya.. tapi masa tu Yaya ikut abah dia jalan kat tempat lain.. saya pun mintak cucu saya aina cubakan mewakili Yaya.. dan menghadiahkan dia sepasang.. dua2 saya beli warna yang sama supaya tak bergaduh..huhu

okla..2 pasang dapatla rm30 setelah dikurangkan harganya

budak 2 orang ni melaram kemain lagi dengan kasut baru!!

then konon2 masuk kat shopping mall.. macam beria2 nak beli 2 blouse tu..tapi ended up.. saya beli baju blouse untuk anak2 je sorang sepasang.. sebab rasanya tgh preggy ni macam tak perlu je nak beli2 sakan..

tapi akan saya repeat bulan december nanti.. insyaAllah.. nak turun Penang lagi for attending our relative's kenduri kawen.. insyaAllah...

cantikkan Auto city nih?? jangan lepaskan peluang bergambar dengan pemandangan yang indah2 nih..rugi!!

 "saya pun nak bergambar jugak!!" hehehe..

setel entry Auto City Penang.. lega...

p/s : esok sekolah!!!uhukkkkkkkk


1 comment:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

kasut ala-ala crocs tu bnyk jual kan kt mana-mana?