Followers

U Click Me...I Click U Back

Wednesday, September 12, 2012

Mereka Giler BerFareeda...

As salam..

saje nak berkongsi di sini perihal kawan2 saya aka my colleague yang sangat giler berfareeda.. mahal2 pun.. sebab sedap dipakai.. berkualiti.. warna-warni pun menjadi faktor mereka memilih jenama Fareeda untuk digayakan ke sekolah..

sejak Ramadhan yang lepas mereka rajin mengirim tudung Fareeda ni dengan sorang kawan saya Nina.. minah ni rajin sungguh ke Butik Fareeda di Bangi.. dan sekali membeli sampai 10 pasang.. untuk dijual kepada kawan2 sekolah..

saya ada la merembat 2 pasang je.. konon2 nak gi ke Butik Fareeda sendiri bagi memilih sendiri warna kegemaran.. tetapi tak berkesempatan sebab pergi ke The Mall.. sentiasala tutup.. nak ke Bangi jauh plak.. huhu

semalam ada post gambar posing candid raya kami

ramai yang tegur cikgi2 skang dah pandai berfareeda.. ahakkkss!!

memang kekawan saya ni semuanya giler berfareeda.. skang tiap2 hari pun derang pakai fareeda.. dasat!!

walaupun mahal.. sanggup berhabis kerana keselesaankan??


ni kawan saya wearing Fareeda Paddlepop.. lawakan??

saya ada 2 je setakat nih.. nanti nak tambah collection sikit2.. tak mampu saya nak beli sekali banyak.. sayang duit wooo..hahahha

korang2...sapa yang suka Fareeda??


12 comments:

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

comel2 semuanya...muka saya tak sesuai pakai paridah ni...

nur anis said... Reply Comment

hehe....tak mampu saya kak...

MRS. K said... Reply Comment

nyata jelita...

Mooniqueen said... Reply Comment

Mampu tengok je la....

eima said... Reply Comment

hehehe ... br nk cebur diri

ct cheery said... Reply Comment

sukew jugak.nmpk chantek owg lain pakai.tp syg xsesuai tuk sy ..huhu

Kesuma Angsana said... Reply Comment

sambar sehelai dua ajelah !

Nana said... Reply Comment

hee saya mmg xpakai tudung awning sebab tak sesuai ngan muke
sangat bertuah rasa hahaha
ye la selai dah bape kan xmampu satu hal

Mama Zharfan said... Reply Comment

me suka! tp lom sempat terjah fareeda--tak daya nak berebut2 time sale tu....

cik fara said... Reply Comment

sy tak sesuai pki fareeda..pki shawl dgn tudung awning biasa je.huhu

|| NaFiRaa || said... Reply Comment

adehh.. tak mampu nak beli Fareeda.. hehehehe.. yang Fareeda klon pon masih lagi berkira2..hahahaha

Teratak Hami said... Reply Comment

Nasib baik akak tak minat tudung camni. Sorry to say, akak nampak serabut kalau pakai.