Followers

U Click Me...I Click U Back

Saturday, September 8, 2012

Sabtu Day | 8 September 2012

As salam..

penuh aktiviti hari ni dari pagi sampai ke malam kot..

pagi2 dah hanta van Mr Hubby ke workshop untuk dicat.. sebelum tu sempat membedal nasi lemak kat Tanglin.. huhu

then gi hanta my kesayangan buat allignment yang dah lama sungguh bertangguh..

kereta kesayangan yang banyak sungguh berjasa kepada saya.. since 2001.. kereta susah senang saya..

then Yaya pulak muntah2..hari ni dah 4 kali muntahnya..so dah alang2 on the way..singgah HKL jumpa DR..

alhamdulillah..DR cakap takde demam.. so DR bagi ubat tahan muntah.. 

hari ni bawak Yaya gi sekolah... ada sekolah ganti.. kebetulan ada jamuan raya pulak kat sekolah..makan sakanla hari nih.. 

cerita lanjut di lain entry ye..

salam weekend dari saya.. dan selamat ke open haus ye kekawan.. makan kena sentiasa beringat..banyak lemak2 tolak tepi ye.. makan buah2an banyak takpe..hehehe

apa cerita weekend uols??


4 comments:

qasehraihan said... Reply Comment

kita skolah gnti gak..huuu

TeacherAzimah said... Reply Comment

sekolah ganti jgk td huhu..pastu bwk anak2 balik kg coz huby out station

Shawn Razaleigh said... Reply Comment

wah sama lah kita, guna wajawa

Kesuma Angsana said... Reply Comment

dh sayang kena maintain dn jga lah !