Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, September 18, 2012

Tuesday Blues??!!

As salam..

ada satu penyakit menyinggah since dah sarat ni..penyakit malas nak bukak lappy..so blog pun xterupdate..

ni update guna my lovely samsung..huhu..mujur teknologi sekarang hanya di hujung jarikan?

minggu ni dah genap 35weeks..yeayy to me!!

tak cuak ke?

huhu..maunya tak cuak..almost every nite tido ngn mimpi2 saat2 melahirkan..nampak obvious sangat saya cuakkan?

ohh..today dah tuesday..tak sabar nak tunggu another weekend to be appeared..haha..

projek mengemas rumah baru sudah setel utk bilik ank2 je..blm lagi untuk bilik sendiri..buat yg termampu dulu..huhu..kalau tak preggy mau 3hari cuti ni dah setel..haha..

untuk those yg bekerja hari ni..selamat bekerja..and those suri rumah and yg masih bercuti..selamat beristirehat ye..!!

Published with Blogger-droid v2.0.8

8 comments:

eima said... Reply Comment

biasa la tu ... dulu2 aku pun sama ... mls nye lain mcm ....
tambah2 dah dekat2 ngan due ....

Nana said... Reply Comment

fuhh 35 weeks
menanti penuh debaran ni

Teratak Hami said... Reply Comment

Tak sabar nak tunggu bersalin!!! Nanti pantang di mana?

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

semoga semuanya selamat!

Kesuma Angsana said... Reply Comment

biasalah tu hehehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sy dulu terbalik lak..sampai dh nk bersalin terlebih rajin..siap angkat pasu semua


sy cuti 3 hari mcm x cuti je..surirumah la katakan..hari-hari pon keje takda cuti huhu

Alin Marlini said... Reply Comment

dah dekat ni memang xder moood chekgu...

|| NaFiRaa || said... Reply Comment

dah sarat dh tuh~ jgn angkat berat2~