Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, October 12, 2012

12/10/12 ~ The baby is still refuse to out..

As salam..

Kalai dulu dok giler tarikh 10/10..tapi dah terlepas..tak de rezeki..kali ni dok aimed tarikh hari ni..tapu tak tahulakan kalau2 ada rezeki saya baby nk keluar tarikh ni jugak

*still got 13hours to go*hehe

Alhamdulillah..kesihatan bertambah baik..cek up last tuesday semuanya ok..but my weight ada turun cikit...huhu..tak tahu kenapa..

Today genap baby 38 minggu 5 hari..alhamdulillah..

Setiap malam since weekend lepas memang BH's contraction still rasa..cuma now dh rasa alah bisa tegal biasa sebab dh tahu tu bukan actual contraction...takut kompius je nanti dengan yang betul..huhu..

Tapi kalau kerap tu memang dah iyela kan?sebab dh 3 pregnancy...1 je saya turun tanda..air ketubab pecah..yang lain just felt the contraction then went to hosp to.undergo the delivery..

Hope kali ni Allah bagi saya petanda yang mudah saya cam..amin..

Published with Blogger-droid v2.0.8

4 comments:

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

tarikh hari ni pun cantik tuu...moga dipermudahkan...

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Aah tarikh hari ni pun cantik tau. semoga semuanya dipermudahkan ye..

Cute Mum said... Reply Comment

Bagi uyun pecah air ketuban lg senang sbb kontraksi kejap.. Kalau blood show, kontraksi lama...
Apapon semoga dipermudahkan..

nisa said... Reply Comment

Dari blog kakchik singgah ke sini.. " Hope segalanya dipermudahkan insyaallah.."Salam kenal dr saya..