U Click Me...I Click U Back

Thursday, October 4, 2012

37 Weeks and 4 Days | Take a Belly Photo

As salam..

dah genap 37 minggu 4 hari dah hari ni..


tido pun dah tak berapa lena.. kerana asik termimpi2.. hari di labour room nanti camne..

tak tahula kenapa pregnancy kali ni saya sangat concerned about this and that.. sibuk berfikir camne nak berpantang sendiri.. boleh ke jaga baby.. boleh ke masak sendiri dalam pantang..bertungku semua tu...even Mr Hubby will be around but still risau.. uhuk..

semoga dipermudahkan..

and the most important things that.. i will be the mother of 4 children.. cubit2 diri sendiri.. macam tak percaya jek..

dan saya juga berharap baby tomei..tomei dalam perut Ummi ni keluar dalam keadaan sihat sempurna.. dan keluarla dalam minggu depan ke erk.. hahaha.. saya tak mo tunggu lelama dah.. tak sabar nak menatap kamu sayang!!..insyaAllah..

at 37 weeks!!

besar bagai johan.. dah tak boleh nak sekat dah tahap kebesarannya.. hahaha...

9 comments:

Syima Syaz said... Reply Comment

semoga dipermudahkan kak...

TeacherAzimah said... Reply Comment

eeeee kita plak rasa x sabar nak tgk baby baru rine :D

loytha'san said... Reply Comment

hahah..tomeii ummi awak dah xasabar dah tu..:) mudah2an normal sis..amin.

eima said... Reply Comment

semoga dipermudahkan ... insyaallah
boleh pantang sendrik ....
anak2 hantar sekolah cam biasa ...so belah ptg je kita handle diorg ....

aku dlu pun pantang sendrik tp anak 2 je .... tak la rasa ssh klu anak 4 ni tatau la ....

Faz Abas said... Reply Comment

Congratulations and semoga dipermudahkan segala urusan :)

Minta tolong untuk “Like” page “Faz&Fyda Collection” sebagai support kepada biz yg baru saya mulakan ni dan dapatkan voucher RM30 bagi mereka yang introduce 10 orang kawan dan “Like” page “Faz&Fyda Collection”. Voucher terhad untuk 10 orang terawal sahaja.

Untuk claim voucher, anda perlu meletakkan nama anda dan juga nama kawan-kawan anda di ruangan “komen” post “tudung hanger”, dan boleh terus menggunakan voucher selepas mendapat pengesahan daripada pihak Admin. Bolehlah beli nursing blouse nanti :)

http://www.facebook.com/pages/FazFyda-Collection-Abaya-Baju-Kurung-Tudung-etc/235994003193434

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

moga selamat bye rine, eh ada org pomot bisnes lak kat sini..ehehe

za dulu pun asik mimpi bersalin je rine masa syafiq tu.ngeri sgt.tp masa kat LR mudah je rupanya. moga smuanya lancar dan selamat

ieda said... Reply Comment

Aminnnn, akak doakan dikk
Agar semua di permudahkan
Insyaaallahh, jgn fikir sgt ok ;)

Nana said... Reply Comment

adoi best nye
rindu ngan perut yg membesar bagai johan gini hahahaa

Hanis MY said... Reply Comment

comeinya belly... semoga dipermudahkan tak sabar nk tgk baby sis!