U Click Me...I Click U Back

Friday, October 12, 2012

38 Weeks and 5 Days of ME!!

hanya kenangan untuk simpan dalam blog..lepas2 ni takde dah kot.. sebab lepas ni nak stop dah dari pregnant.. jika diizin Allah..

cukupla kot beranak empat.. lepas ni bagi chance saya pencen awal la erk...

kalau tengok perut tu macam dah bawah.. tapi ada kekawan cakap tinggi lagi.. ada yang cakap dah bawah.. yang syoknya Penyelia Petang kat sekolah cakap saya will deliver this coming weekend.. hehehe..kompiden jek!!

apa pun semoga perjalanan saya menempuh kelahiran ke-4 ni dipermudahkan..amin..

p/s : happy weekend.. ada planning ke nak kemana2..saya ada LADAP kat sekolah esok..uhuk..

7 comments:

Teratak Hami said... Reply Comment

Perut akak macam tak pernah ke bawah tapi beranak awal jugak.

Happy weekend. War2 klu beranak nanti.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Teratak Hami

tula..before perut saya takde pun nampak turun.. tup2 bersalin jek

Fai CeritaCinta said... Reply Comment

jangan lupa ye kak update gambar baby kalau bersalin nnti :)

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

comel. i pula yang berdebar nak tunggu awak bersalin..heee

fuZa said... Reply Comment

InsyaAllah..tak lama lagi dah tu..
Jom jalan2 kat JLN TAR :)

Nur-nba said... Reply Comment

Semoga selamat melahirkan.. tentu berdebar2 nak tunggu saat bersalin.

etiey.com said... Reply Comment

Insyallah dipermudahkanNya... Yg saya dulu pun... Mcm tinggi je juga perut. Tp alhamdulillah tiba masa baby keluar juga...