U Click Me...I Click U Back

Monday, October 8, 2012

38 Weeks | Excited!!

As salam...

genap hari ni masuk 38 weeks.. nervous.. cuak.. takut dan tak sabar semuanya bercampur baur..

sekarang dah rasa semakin tak larat berjalan.. tapi buat2 larat jugak..kalau tak nanti Mr Hubby suruh dok dendiam je.. tak bagi buat keje sangat.. 

mana boleh dok rerileks weyhh.. banyak lagi keje yang belum disetelkan.. uhuk.. maklumla..bila dah jadi emak anak 3.. memang kerja tak pernah habis.. kalau dok rerilek.. sure tak makanla anak2 saya.. hehehe..

sekarang betis kiri kanan semakin sakit bila berjalan.. akibat terlalu banyak cramp kot memalam.. kadang2 bila dah tidur..lupa nak tinggikan kaki..huhu 

so selagi kudrat diizinkan Allah..selagi tu la kena berjuang sehingga ke labour room..eh..tetiba!!hahaha

doakan untuk saya dipermudahkan sehingga ke saat selamat melahirkan..

********

baru teringat nak basuh baju baby pagi tadi.. saya tak beli banyak sangat sebab nanti dia membesar dengan cepatkan??so beli la beberapa pasang untuk pakai tukar2.. nanti dalam pantang beli je lagi kat online.. hahaha.. senang je hidupkan??

p/s : excited nak tengok baby!!

13 comments:

Kesuma Angsana said... Reply Comment

moga dipermudahkan ye

aThidEaN said... Reply Comment

waaah kejap je masa berlalu
all d best akak

akak comot said... Reply Comment

moga mudah ye rine..haaa beli on9 lawa2

eima said... Reply Comment

insyaallah mudah sbb ibunye rajin bergerak ..aktif je

Syima Syaz said... Reply Comment

moga dipermidahkan...

this time boy kan?

JaSSNaNi said... Reply Comment

owh.. cepatnya masa berlalu kan.. hopefully semua berjalan dgn lancar.. :) aminnnn

Alin Marlini said... Reply Comment

semoga selamat semuanya cikgu...

Pen Biru said... Reply Comment

aminn moga slmt smuanya

TeacherAzimah said... Reply Comment

semakin hampir masanya ya...moga dipermudahkan semuanya aminnnn

MrS. F!zA said... Reply Comment

skrg senang..leh shopping online je..hehe

*insyaallah semua dipermudahkan nanti..

fuZa said... Reply Comment

InsyaAllah...

Teratak Hami said... Reply Comment

Akak pun excited for you :-)

kak mah said... Reply Comment

Tak lama dah...sabar je.