U Click Me...I Click U Back

Tuesday, October 9, 2012

Around The Corner

As salam..

Akibat sakit2 dari malam tadi..memang xmenyempat nk update blog..banyak benda nk citer pun xsempat nk berlappy..huhu

*update guna hp je*

Smlm kat sek since pukul 12 dag rasa xsedap perut ngn pinggang..maklumla dah 38 minggu..so mmg ada kecuakkan di situ

Malam tadi mmg xboleh tido..Allah shj yg tahu susah hatinya saya sebab memang dah rasa sakit contraction..tp masalahnya tak kerap dan makin kuat sakitnya..so saya hold tunggu sampai pagi..

Pagi sempat membasuh kain cam biasa..kemas apa2 yg patut..dan tunggu jugak sakit jadi makin kerap..lastly lps zohor baru gerak gi pusrawi..sbb ada appointment check up hari ni..

Dr cakap baby mmg dh turun..tapi blm masuk lorong..but tgok my condition just around the corner and might deliver this week..insyaAllah..and DR cakap ni signal kck2 and baby main2..huhu

Tapi sampai sekarang masih lagi sakit2 on n off..

Kawan2 ckp klu baby lahir 10/10/12..kan best!!

Sempat lagi tuh...haha

Published with Blogger-droid v2.0.8

6 comments:

rahayu said... Reply Comment

semoga dipermudahkan..tentu berdebar2 kan..

Syima Syaz said... Reply Comment

12/10/12 pun okeh... mcm aisya..

get ready n semoga dipermudahkan ek kak

Hanis MY said... Reply Comment

semoga dipermudahkan sis! entah2 lahir hari ni 1010...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

lum masuk betul lg ke? huhu jgn main2 ye baby sian ummi sakit

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

semoga dipermudahkan ye..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

sy biasa 38 minggu tu misti dh keluar dah..semoga dipermudahkan semuanya ya rine :))