Followers

U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 17, 2012

Berdebar...

AS SALAM...

sedap betul baby duduk dalam perut ummi dia..hehe..

Sekarang siang baby kurang aktif berbanding malam...kalau malam macam bersilat2 kat dalam perut..bergelombang..huhu..dah praktis nk berjaga malam kot...opss!!

Berdebar setiap hari menunggu kelahiranmu baby..dari minggu lepas dah bagi ummi suspen..thought baby dah nak keluar dah..hehe..sebab pregnancy dulu takde plak dapat false alarm ke apa..kali ni memang menDEBARKAN!!

Tak pe la baby..masih ada 6 hari lagi baby genap 40 minggu..tak sabar ummi nak jumpa kamu baby!!

Semoga dipermudahkan..amin

Published with Blogger-droid v2.0.8

9 comments:

Kesuma Angsana said... Reply Comment

moga semuanyer ok ye

ummiarissa said... Reply Comment

Semoga dipermudahkan ye....umi sihat baby sihat..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

auntie pon x sabar nk tgk baby hehe

TeacherAzimah said... Reply Comment

iulah...kitorang semua dah tak sabar nak tgk baby baru rine hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

bila dah nk lahir mereka suka berjaga mlm kan rine?huuuu

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Semoga dipermudahkan semuanya ye..

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

baby nak buat surprise kut...

etiey.com said... Reply Comment

Mmg terasa debaran tu. sama sperti saya alami aritu. Tup tup 40 minggu 2 hari... Moga dilermudahkanNya... Amin. Nanti cpt update ye bila dah bsalin.

dali said... Reply Comment

hai cikgu. selamat bersalin-pahala berjihad tu. rindu pulak nak bersalin, pahala tak terkira kan.. semoga cikgu selamat. fikirkan yg baik2 dan elok2 aje ye..