Followers

U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 24, 2012

Berpantang..

AS SALAM..

alhamdulillah..dah selamat discaj semalam dari Pusrawi..ummi dan baby A sihat..syukur

Hari ni mulala sesi berpantang sendiri di rumah..

Agak kelam kabut sikit sebab baby A asyik nak mengempeng je..pengalaman pertama dengan boy..mmg tak tido malam dibuatnya..sekejap2 baby A bangun nak susu..tapi baby A tak meragam..kuat betul menghisapnya..hehe..

Hope cukup la susu badan saya untuk baby A..amin

Genap 4 hari today..another 40days to go..semoga dipermudahkan sebab berpantang sendiri ni cabarannya lain sikit..

Really appreciated apa yg Mr Hubby buat utk saya..urus ank2 pun dah pndai..susu yaya pun dh terror buat..hehe..mmg terkejut la tgok Mr Hubby pandai mengurus semuanya tanpa saya..kain baju pun siap basuh..dapur pun bersih..wow sesangat!!

Entry ni masa type pun byk kali simpan dalam draf..pkai hp je..curi2 menaip sementara baby A lena tak minta nenen..huhu

Mata dah tingtong mengantuks sangat nih...semalam tido tak berapa lena sebab baby A byk kali bangun menyusu..1st time ada pengalaman awal2 pantang baby asik nak ngempeng je..sebab boy kot erk?

Apa2pun sangat berharap dapat susukan baby A dengan susu badan hingga baby A 2tahun..insyaAllah..

*cukup hari ke7 saya publish nama baby A ye*


15 comments:

Nad @ MamaZN said... Reply Comment

Zakwan dulu pun kuat menyusu..
Tahniah ye cikgu..
Selamat berpantng!

mama tisya said... Reply Comment

tahniah slamat berpantang

aThidEaN said... Reply Comment

tahniah kak..

xsabar tunggu announcement nama

fyi, anak lelaki mmg minum susu mcm raja..sagt kuat minum susu, mmg tak tidur mlm sgt waktu berpantang. tp semua tu nikmat.
sabar byk2 je la..iallah puas hati ..

:::aZiE::: said... Reply Comment

comelnyer....xsabo nak bersalin jugak!!! :)

eima said... Reply Comment

Selamat berpantang....baby boy mmg kuat meragam dlm pantang tp bila besar cikit die sgt behave

Tina Othman said... Reply Comment

alhamdulilah

tahniah dan selamat berpantang ye

Teratak Hami said... Reply Comment

Tahniah Sis ... sungguh gebu baby A. Sedap buat bantal peluk. Selamat berpantang.

Kak Aya said... Reply Comment

Tahniah lagi sekali...selamat berpantang

~Hurin~ said... Reply Comment

tengok baby... rasa nak menitis air mata... bilela agaknya giliran saya ye...

ummiarissa said... Reply Comment

oh belum beri nama ye...siapalah nama gerangan si A ni ye...semoga ibu dan anak sihat ye chekgu..

LYAfrina said... Reply Comment

alhamdulillah..
tahniah..sori bru tau arini..sbb lya pon lme x online sbb x sihat..

selamat bpntang ye..

dan

salam aidiladha

TeacherAzimah said... Reply Comment

hehe..camtulah baby boy. kejap2 susu.. kita baru nak lena, susu lg...baru nak lena susu lg...
tu yg mama my boys ni kurus kering hahaha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... Reply Comment

moga dipermudahkan... tahniah dapat baby..

Liyana Zahim said... Reply Comment

Alahai comelnye.. Tahniah kak azrine. Acane nk kejar akk ni.. Wakakak- Smoga dipermudahkan dlm tmpoh bpantang nnti.. ;)

fuZa said... Reply Comment

SRK Junior