U Click Me...I Click U Back

Monday, October 1, 2012

Dah masuk 37 weeks!!

As salam..

macam mana weekend uols?

alhmadulillah..2-3 hari ni ramai kekawan yg selamat melahirkan baby memasing..tahniah!

saya pulak berdebar2..huhu..esok ada check up di Pusrawi..harap kedudukan baby semua ok..sebab lately perut selalu mengeras..dan selalu rasa mild contraction..

kadang2 terfikir dah nak bersalin ke?cuak jgk!!haha..

lagi dekat ngn due lagi tak senang duduk..tangan ngn badan bergerak je siang malam..apa yang rasa tak blh ditangguh..terus buat..kain baju wajib basuh walaupun tak cukup 1 trip..basuh jgk sampai hbs dan trus jemur even malam pun..takut terberanak malam tu jugak!!huhu..

dh "full term" orang cakap..so haruslah sentiasa well prepared..beg hospital pun baru je disediakan..dah kena smpn dlm kereta sbg persediaan..emergency atau apa2 mudah..huhu

semoga Allah permudahkan perjalanan saya di labour room nanti..amin..:-)

Published with Blogger-droid v2.0.8

7 comments:

syafisyifa' said... Reply Comment

Semoga dipermudahkan ye kak

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

alahaii...kita plak yang debar2 ni...moga semenya di permudahkan

Nazirah Azeman said... Reply Comment

kak.........sy pulak yg berdebor2 nih

Rafshila Romli said... Reply Comment

semoga dipermudahkan semua... Saya baru masuk minggu ke 30... Pun berdebar2... Semoga kita sama selamat melahirkan dgn keadaan yg baik dan dipermudahkan.... Aamiin...

eima said... Reply Comment

mudahan semuanye mudah ......
kat kat spital swasta tak bw bj pun tak pe ...bw bj utk balik je ...sbb kelengkapan semua spital dah sedia

Teratak Hami said... Reply Comment

Memang berdebar2 .. hehe.

tiefazatie said... Reply Comment

moga dipermudahkan sis..