U Click Me...I Click U Back

Thursday, October 11, 2012

Finally...

As salam..

all this while terasa macam kuat sangat mengalahkan superwoman.. huhu.. tu yang BERLAGAK tak mo apply cuti..



actually berat nak apply cuti awal sebab dah akhir tahun.. murid nak exam.. silibus nak cover bagi habis.. so rasa tanggungjawab tu macam berat daripada nak bersenang lenang kat rumah.. tapi memikirkan tahap kesihatan saya yang tak berapa nak baik lately.. FINALLY.. i have to take this decision for my own sake.. sebab yang menanggung sakitnya saya..huhu..

baru apply... hopefully lulusla.. even terlewat.. but BETTER LATE than NEVER kan??

sesungguhnya saya memang memerlukan rehat sekarang ni..takperla..kalau ada kerja2 yang menyusul nanti..saya akan habiskan di rumah je la..itu pun kalau2 tak bersalin this week..

doakan saya ye semua..

p/s : masih terasa sakit di bawah ari2.. on n off.. huhu.. orang kata BH's contraction..

10 comments:

Teratak Hami said... Reply Comment

Wow ... cuti sampai bulan 1 ek?

eima said... Reply Comment

klu kerja cekgu elok amik cuti je ..penat nk naik turun tangga nk pi ngajar ..kesian .... dok opis tak pe

Nana said... Reply Comment

klw la keje swasta ada gini juga beznye
dulu saya amek mc 2mgu awl
sebelum beranak
sebab xlarat dah

Rafshila Romli said... Reply Comment

ok lah ambik cuti awal kalau dah tak larat kan... lagipun awal lbh kurang 7 hari jer berbanding cuti 90hr... ada byk lagi tu... cam ner pun jaga diri n baby dalm kandungan elok2... semoga semuanya selamat...

fuZa said... Reply Comment

Better u rehat..u pun SUPERWOMAN.. u know better :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

moga dgn rehat dpt rine lbh bersedia dan kumpul tenaga.jg diri sahabat!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

klu blh..blh x rine pm nmbr tipon rine?

Kesuma Angsana said... Reply Comment

moga selamat semuanyer yer

Puan Simply Syeeda said... Reply Comment

Bile due? Sy skrg dh 37 weeks. Mmg slalu skt kt ari2. I think its normal la kot.

Nur-nba said... Reply Comment

Banyakkan berehat.. Moga semuanya selamat..