U Click Me...I Click U Back

Monday, October 1, 2012

...Ok Ke Tungku Moden Nih?? | Anyone Please Share Ye..

As salam..

sebelum ni tak pernah dengar and tak pernah pakai pun tungku jenis moden nih..

as memang guna batu yang dipanaskan atas api..

memandang kali ni nak berpantang sendiri.. tu yang nak tanya pendapat kekawan.. or bloggers yang penah pakai ni.. 

boleh tak bagi pendapat.. share kat ruangan komen ye.. 

tersangat INGIN TAHU!!


contoh2 Tungku Moden yang sempat digoogle.. 

HELP ME!!

6 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

Uiks kita pun x pnh guna tungku ni. Dulu guna tungku batu sungai jer hehe

Kesuma Angsana said... Reply Comment

untuk waktu berpantang no komen, sebab KA x pernah lagi guna .

Teratak Hami said... Reply Comment

Akak pernah pakai. Memang ok dalam bab2 nak kluarkan angin, cuma ikut kerajinan la ... hehe. Nak panaskan pun kejap je dan kepanasan tungku ni tahan lama jugak.

Baby boy akak pun tuam perut dan "anu" pakai ini. Bukan direct la. Guna kain / daun sireh/ daun mengkudu.

Nazirah Azeman said... Reply Comment

Ok kak sbb sy ms confinement pun pki nih.

ummiarissa said... Reply Comment

ish saya pun tak pernah guna,tapi adik guna yang tungku moden ni...lagi mudah digunakan...dan tahan panas...nanti chekgu gunalah...boleh share pengalaman pula..

armouris said... Reply Comment

tungku elektrik boleh beli kat SihatSelalu.biz - klik