U Click Me...I Click U Back

Wednesday, October 3, 2012

Persediaan Berpantang ~ Unnimom MEZZO Manual Breastpump

As salam..

sebagai persediaan berpantang ni..saya dah beli Unnimom Mezzo Manual Breastpump.. sebab banyak baca review2 bloggers dan secara google..feedback semuanya positif..maka dah dapat la semalam breastpumpnya..

saya beli online kat page kawan saya.. harga RM118.. actually boleh dapat lagi murah.. tapi kena pandai dan rajin riki2 la erk..saya malas..so saya nampak terus order kat dia jek..senang!!

akibat bersemangat sangat nak fully BF kali ni..sanggup la membelinya..dulu beli jugak..tapi yang pureen jek..tak besh la yang tu.. sebab bila baca reviews..Unnimom Mezzo Manual Breastpump ni lebih lembut dan lebih kurang sama bestnya dengan jenama Avent.. tapi Avent little bit expensive than this.. makanya belila jenama Unnimom Mezzo Manual Breastpump.. 

doakan saya berjaya fully BF baby saya until 6 months.. if possible..insyaAllah..

6 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

moga usaha rine berjaya :))..kagum sy walaupon rine bekerja tp masih berusaha nk breastfed baby..ada sesetengahnya malas sbb takut payudara jd x cantikla..x sempatla hemmm..

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

semoga berjaya ye..chaoyokkk2!

Teratak Hami said... Reply Comment

Akak pakai Pureen punye yang boleh pakai bateri & letrik. Dulu pun akak pakai Pureen manual, tak best. Pakai letrik cepat masa mengepamnya.

Sama2 kita simpan stok ye until 6 bulan :-)

ummiarissa said... Reply Comment

Insya Allah boleh!semakin mendebarkan ye...

NUR said... Reply Comment

Semoga berjaya.. Amin

Syima Syaz said... Reply Comment

ni mcm avent manual...avent saya dah rosak ke part ada tertinggal..entahla..