Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, October 5, 2012

Selamat Cash Out | Tq Nuffnang!!

dah selamat cash out on last Tuesday..

marila sesama kita mengumpul balik tabung di blog entah apa2 nih..tinggal 2 BE je joget2 dangdut kat dalam ni..

semoga saya rajin je update everyday.. dan semoga semangat berblogging tak merundum.. hehehe

and terima kasih jugak to those yang sudi singgah dan baca2.. 

last but not least.. tq Nuffnang

4 comments:

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

huwaaa jelessssssssssss...dalam pantang nanti jangan lupa update ye chekguuuu

ummiarissa said... Reply Comment

wah seronoknya dapat cash out..saya pernah cuba cashout tapi dia reject,bila tanya nuffnang dia tak bagitau kenapa...akhir bulan lepas saya try cashout lagi..ada rezeki dapatlah saya cheque tu..

|| NaFiRaa || said... Reply Comment

tahniah~ :)

mama tisya said... Reply Comment

last tuesday lastweek ke or baru minggu ni punye tuesday...cz tips nk cashout nuffnang better end month cz kalo cash out awl bln cek tu akn diproses akhir bln so nanti lama la tgu cek smp:)