U Click Me...I Click U Back

Monday, October 29, 2012

Sudah 8 hari..

AS SALAM..

wah..busy je kehidupan selepas pantang ni ye?tak nyempat nak beronline bagai..

Mujur ada jugak hp boleh nengok2 perkembangan kekawan di fb ngn blog2..

Nak berlappy bagai masih belum berkesempatan lagi..rutin harian padat..berpantang dengan husband yang sangat cerewet bab2 berpantang ni..kalah berpantang dengan emak saya!!hahaha..

Bertungku je sehari 3x uols..penat iols angkat batu tu..uhuk..tapi takpela demi badan terchentakan??hehe

Hari ni genap 8 hari dah saya menjadi ibu kepada 4 cahaya mata..macam tak percaya pun ada..hehe..kadang2 terpikir boleh ke manage umhtangga dengan 4 orang anak..mampukah saya?

Semoga Allah permudahkan urusan saya dan mr hubby..amin

Oh..our latest edition ni namanya AISH ISKANDAR..ada yang kata cam nama hindustan..actually AISH tu memang diambil berpandukan nama2 Islam..

AISH ~ MEWAH, KAYA RAYA

ISKANDAR ~ NAMA SEORANG RAJA

Tak bermakna mewah dan kaya raya harta benda..tetapi mewah dan kaya dengan akhlak yg mulia..insyaAllah..amin..

ISKANDAR tu memang dari baby dalam perut lg Mr Hubby aimed nama tu..1st ank lelaki in our family..Mr Hubby agak excited nak nama tu kot..maka setujula kami dengan nama AISH ISKANDAR

Semoga menjadi anak yang soleh dan berakhlak mulia..amin..

Published with Blogger-droid v2.0.8

18 comments:

Nana said... Reply Comment

eh saya terlepas keteapi ni....
tahniah!

JaSSNaNi said... Reply Comment

Assalamualaikum...
baru tau.. cikgu azrine ni dah bersalin rupanya.. :) selamat berpantang ye.. :)
comel baby.. nama pun sedap sangat.. :)
hidup dalam berpantang ni mmg sibok.. banyak benda nak kena wat ikut rutin.. lagi satu time baby tido ler masa ibu2 nak tido.. kalau tidak.. nanti tak sempat nak jaga bila baby dah bangun semula.. kan.. :) apepun.. take care ye.. :)

etiey.com said... Reply Comment

Dah 8 hari te... Kejap je kan kalau waktu bpantang. Kalau waktu pregnnat tuhan saje tahu kan

CIK PARO! said... Reply Comment

tahniah..
comel la aish..
selamat berpantang!

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

tahniah chekgu...best nama aish iskandar tu...best best

PUANSTOBERI said... Reply Comment

anak assistant saya ni pun namanya aish, tp ejaan dia aisy.. baik sesgt...

apa pun...welkam to d world aish... peluk syiom dari auntie stoberi eh :)

Teratak Hami said... Reply Comment

Comel baby. Nama pun sedap. Baby tak bedung ke? Nanti sejuk !!! Akak suka tengok stokin tu, besar!!! 1st time tengok besar gitu.

inazamri said... Reply Comment

cutenye babay.tahniah ye.selamat berpantang

Mama Zharfan said... Reply Comment

congrats on ur new baby--he's so cute!!

Kuazue Mohd said... Reply Comment

tahniah atas kelahiran anak ke 4 aka putera sulong mu.....take care okieh..

TeacherAzimah said... Reply Comment

bestnya nama dia aish iskandar!
comel sgt..anyway rine you pasti blh handle semuanya dgn baik insyaallah :-)
kita tak sempat lg nak ambik gambo pki tudung saiz L. tp saiz L labuh dr dagu ke bawah 15inci ok. labuh bahu standard sbb klu buat labuh lg, akan jd kembang.
tp ada jgk customer yg request tambah lg labuh bahu...so its up to you ;-)

Hanis MY said... Reply Comment

comelnyaaa aish! nak cium2, alalala dah senyum pandainyaaa...

dali said... Reply Comment

comelnya.. kaki dia gerammmm hehe

Kesuma Angsana said... Reply Comment

hehehe .. kejap je ye, take care ye

eima said... Reply Comment

kejap je masa berlalu kan ..jg diri elok2

ummiarissa said... Reply Comment

hai baby Aish ISkandar...semoga menjadi anak yang soleh ye...selamat berpantang tuk chekgu ye...

Alin Marlini said... Reply Comment

tahniah cikgu...

Puteri Satu said... Reply Comment

salam kenal... tahniah dan selmat berpantang cikgu... :)