U Click Me...I Click U Back

Tuesday, October 16, 2012

Yaya...Si Jantung Hati!!

As salam..

dah lama tak cerita pasal Yaya kan??

sekarang tak payah citer pasal peel.. memang betul2 buat mak pak dia tension..hahaha.. kadang2 kami buat2 tak tahu je ngan macam2 peel huduh dia..

lagi nak dekat dapat adik lagi mengada2.. huhu.. 

ada peel baru suka menjerit2 tak tentu pasal..memang bingit telinga mak yong.. tapi layankan aje.. buat2 tak tahu je adalah cara terbaik.. kalau melayan lagi menjadi2 dia punya nangis and mengamuk tuh.. abahnya selalu jadi mangsa.. sebab bila abah dia ada.. dia banyak nak bermanja dengan abahnya aje.

cam baru ni dapat baby cot dari my bro.. tapi tak pasang lagi baby cot tu.. she thought baby cot tu tempat mandi baby.. asik dok mintak nak pakai.. nak mandi dalam tu.. dah banyak kali explain pun tak faham2.. dah bagitahu tu tempat tido baby.. dia still tak percaya..huhu..

bukan tak mo pasang baby cot tu..silap2 hb dia yang terjun tak habis2 dalam tuh.. 

mostly benda2 yang beli untuk baby macam rockers, kelambu baby semua masih simpan di bonet kereta.. sebab kalau bawak keluar.. memang sure ada yang ranap.. hahaha..tu pun bedak baby dah siap2 bukak pakai dah pun.. hehehe.. semua benda baby dia nak kongsi..camno??

gambar yang diambil semalam semasa nak pergi bayar yuran di UKM yang sempat saya snap secara candid.. suka berangan2 menyanyi tak tentu pasal.. hahaha..

tak tahula camne peel Yaya nanti dah dapat adik.. hope dia berubah.. nak kata dia cemburu kat baby dalam perut.. macam tak plak.. sbb selalu datang cium perut saya..siap cakap.."sayang baby".. sweet jek..

semoga menjadi kakak yang baik ye Yaya..  Ummi ngan Abah ngan Kakak2 sayang Yaya!!

p/s : 39 weeks 1 day

8 comments:

dali said... Reply Comment

salam. oh comelnya yaya.mcm anak saya ica. nyanyi2. kepochi hehe. salam kenal ye
dakdiana.blogspot
thepartykru.blogspot

ct cheery said... Reply Comment

alahai,comeynyer yaya posing..hehe

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

bila adik yaya nak keluar ni...

TeacherAzimah said... Reply Comment

Ni bakal jd kakak tak lama lg ya...jgn nakal2 lg yaya... Tlg ibu jaga adik nnt ya.
Ok rine xde mslh blh jer tempah tudung tu bila2 masa...

Alin Marlini said... Reply Comment

pandai Yaya possing..

eima said... Reply Comment

biasa la tu budak ... rasa diri die tegugat ....

Kesuma Angsana said... Reply Comment

cute nyer Yaya ni

etiey.com said... Reply Comment

Agaknya mmg peel kbyakan kakak dan abangdekat dekat nk dpt adik kot