Followers

U Click Me...I Click U Back

Monday, November 12, 2012

121112 | 22 days to go!!

As salam..

wah.. date hari ni lawa je kan??last 2 days dan semalam pun lawa gak.. ramai jugak yang melangsungkan akad nikah hari nie.. sapa2 yang birthday dia hari ni.. HAPPY BIRTHDAY saya ucapkan.. dan tahniah kepada pengantin2 baru yang selamat melangsungkan pernikahan dan persandingan mereka..sapa2 yang jemput saya tu.. mintak maaf ye.. tak dapat nak menghadirkan diri.. maklumla baru 22 hari berpantang.. tunggu lagi 22 hari la gamaknya ye..

musim cuti sekolah pun baru bermula.. cuti panjang pulak tuh!

uols ada plan ke mana2 ke?

20 days of Aish Iskandar...


p/s : Mr Hubby cakap jangan kira hari nak habis.. biarkan aje..tapi everyday kira umur Aish dah berapa hari..secara tak langsung kira jugakla kan bila kita habis pantang..hahhaa


8 comments:

etiey.com said... Reply Comment

Tak lama lagi tu. Sama juga ma saya pun slalu cakap, jgn kira hari... Yg lenting kita sihat. Dan nanti kita akn rindu time 'beranak kecik' hehhehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

Hahaha..kira umur baby ok lg,kira lmbtnye nk abis pantang mmg seksa

TeacherAzimah said... Reply Comment

putihnya aish...geram jer tgk hehehe
masa berpantang ni mmg letih sket kan. klu musin panas lg tak tahan huhu..
rine kita ada stock brooch. nnt kita send gambar kat email kot2 rine nak sekali dgn tudung yg tempah hr tu k.

aThidEaN said... Reply Comment

hensemnya hero akak.
mcm anak org putih dah

eima said... Reply Comment

gebunye... rindu nk keluar jejalan kan

Kesuma Angsana said... Reply Comment

hehe dh le n sikit muka baby but still comey !

ummiarissa said... Reply Comment

dulu kita kira hari nak bersalin...kini kita kira bila nak habis pantang..he he he...dah terliur nak makan macam2 lah tu ye chekgu..he he he

Hanis MY said... Reply Comment

Mmg seksa kalau kira hari habis pantang, bila nk jmpa bby aish tomei tomei ni